Meiltä löydät Timco, Ducar ja Endress aggregaatit, joilla tuotat sähköä missä vain. Tiesitkö muuten, että Timco on kotimainen tuotemerkki?  Hyvästä aggregaatista ei tarvitse maksaa liikaa ja me tiedämme sen, oli valintasi sitten ”Pikku Timppa” tai Ducar – et varmasti pety.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ducar D2500IS Generaattori

449.00
Huippulaatua edulliseen hintaan! Salkkumallin bensiini generaattori invertteritekniikalla, joka tuottaa tasa-laatuista siniaalto sähköä. Toimintavarma ja erittäin hiljainen aggregaatti, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde. Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Jatkuva teho 2kW
 • Ilmajäähdytteinen 98cc 4-tahti moottori
 • Käyntiaikaa 50% kuormalla 4,2 tuntia
 • Liitännät 1x230V 16A suko, 1x12v 8A 2xUSB

Ducar D4000IS Generaattori

899.00
Helppo siirtää ja kuljettaa pyörien ja kahvan ansiosta. Tehokas 3500W bensiini aggregaatti invertteritekniikalla. Tuottaa hyvin tasaista siniaalto sähköä. 10l polttoainesäiliö, jolla käyttöaikaa puolella teholla noin 12 tuntia. Liitännät 1x250V 16A suko, 1x12V 8A 2xUSB.

Endress ESE 2300i Silent hiljainen aggregaatti (Yamaha moottori)

1,159.00
Laadukas hiljainen bensiinikäyttöinen aggregaatti, jossa 3,5 heppainen Yamahan moottori. Maksimiteho 2,3 kw ja jatkuva teho 1,8 kw. Varustettu ylikuormitussuojalla sekä kone myös tunnistaa jos öljy loppuu. Edessä ulosvedettävä teleskooppinen vetokahva, jolla helppo kuljettaa. Niille jotka haluavat vain parasta.

Endress ESE 3000 BS Aggregaatti

699.00
 • Enimmäisteho 2,8 kw / jatkuva teho 2,5 kw / 6,5 hp
 • Bensiini käyttöinen, suuri polttoainesäiliö, pitkä käyttöaika
 • Polttoainesäiliön tason ilmaisin
 • 4 in 1 -näyttö paremman yleiskuvan saamiseksi
 • Taitettavat kahvat
 • AVR automaattinen jännitteen säätely
 • Automaattinen sammutus öljytason olleessa liian alhainen
 • Laturin ylikuormitussuoja

Timco 1000I Digitaali Aggregaatti

339.00
Kun tarvitset näppärän kokoisen ja kevyesti kannettavan luotettavan aggregaatin, niin silloin tämä Timcon 1000i voisi olla sinulle hyvä. Kone on käyntiääneltään mukavan hiljainen ja hyvin bensapihi. Etupaneelista löytyy yleisimmät tarvittavat liittimet kuten valovirta, USB ja 12 V pistoke. Timco 1000i tuottaa tasaista laadukasta sähköä, joten tarpeen vaatiessa voit ladata tällä älypuhelimenkin. Koneen kotelo on erittäin kestävä.

Timco Digitaali Aggregaatti 2000i

490.00
Testimenestyjä aggregaatti sekä Diileri.comin ylivoimaisesti suosituin salkkugeneraattori! Timcon 2000i aggregaatissa on kerrassaan lyömätön hinta-laatusuhde. Kone on saanut kehuja hiljaisesta käyntiäänestä, näppärästä koosta, vähäisestä polttoaineen kulutuksesta sekä toimintavarmuudestaan. Generaattorissa on monipuoliset liitännät ja se hyödyntää laadukasta siniaalto-teknologiaa, joten se sopii vallan mainiosti myös älypuhelimen lataamiseen.

Timco IR3000SPG sähkökäynnisteinen digitaali aggregaatti

849.00
Sähköstartilla oleva digitaaliaggregaatti, joka toimii bensiinillä. Renkaiden ja kätevän vetokahvan ansiosta aggregaatin siirtely on helppoa. Monipuoliset liitännät mm. parapistoke ja usb-liitäntä. Jatkuva teho 2.8 kVA ja moottorina ilmajäähdytteinen 4-tahtikone, tehoa irtooa 5,5 heppaa. Laadukas peli tuottamaan sähköä sinne missä verkkovirtaa ei ole saatavilla.

Mikä on aggregaatti?

Aggregaatti on laite, jonka avulla saat tuotettua sähköä paikoissa missä sähköverkkoa ei ole saatavilla. Näin ollen voit käyttää sähköä tarvitsevia laitteita paikoissa, joissa ei ole sähkö tai sähkökatkon aikana.

Aggregaatteja on monen moisia aina pienemmistä salkkumallin generaattoreista järeämpiin diesel käyttöisiin aggregaatteihin asti.  Lisäksi löytyy digitaalisia koneita, jotka sopivat herkille sähkölaitteille kuten tietokoneille.

Kevyet salkkumallin aggregaatit ovat suosittuja siitä syystä, että niitä on näppärä kuljettaa matkalla mukana. Suuremman koko luokan laitteet taas ovat oikea valinta silloin, kun sähköntarve on pidempi aikaista ja käytössä on järeämpiä laitteita esim. sähkötyökaluja. Isommat dieselgeneraattorit sopivatkin työmaakäyttöön tai kotiin sähkökatkojen varalle. Diileri.comista löydät monenlaisia aggregaatteja aina bensapiheistä salkku generaattoreista järeämpiin diesel aggregaatteihin asti.

Aggregaatin valinta ja tehon tarve

Ensiksi pitää miettiä todellinen käyttötarve sekä laskea se paljonko käytettävät laitteet tarvitsevat virtaa. Tässä pitää ottaa myös huomioon se, että kun laite käynnistyy, tarvitsee se usein isomman virtamäärän, miltei jopa kolminkertaisen.

Voidaan ottaa esimerkkinä esim. 1500 watin kulmahiomakone. Käytössäsi on aggregaatti, jonka maksimi tehoksi on luvattu 2000 wattia. Kun käynnistät kulmahiomakoneen, vie se hetkellisesti käynnistyessään karkeasti kolminkertaisen tehon määrän, eli tässä tapauksessa 1500 wattia x 3 = 4500 wattia. On siis selvää, että 2000 watin aggregaatti ei riitä käynnistämään kyseistä sähkökonetta.

Digitaalinen invertteri

Jos etsit aggregaattia, joka soveltuu antamaan virtaa herkille laitteille kuten tietokoneille, tableteille, radioille, televisioille yms. niin silloin suosittelemme hankkimaan digitaalisen aggregaatin tavallisen aggregaatin sijasta. Esimerkiksi yksi suosituimmista salkkumallin inverttereistämme on Timco 2000i , joka on ollut myös Tekniikan Maailman testimenestyjä hyvällä arvosanalla. Tässä pelissä hinta kohtaa laadun enemmän kuin riittävästi.

Diileri.com-verkkokaupasta aggregaatti edullisesti ja nopeasti toimitettuna

Kaikki myymämme aggregaatit sijaitsevat omassa varastossamme ja siitä syystä pystymme lähettämään ne samana päivänä. Parhaimmillaan aggregaatti on saatu toimitettua perille jo seuraavaksi päiväksi. Keskimääräinen toimitusaika on n. 1–3 arkipäivää.