Näytetään kaikki 17 tulosta

Tarvetta aggregaatille? Meiltä niitä löydät. Valikoimassamme on salkkumallin kannettavia invertterigeneraattoreita sekä hieman järeämpiä koneita esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön. Meiltä voit ostaa myös laskulla, jolla saat 30 pv korotonta maksuaikaa tai voit myös pilkkoa maksun osiin sinulle sopiviin eriin.

Aggregaatit

Endress ESE 3000 BS Aggregaatti

779,00 
SKU: D7909

Timco Digitaali Aggregaatti 2000i

479,00 
SKU: D7430
Paino 22 kg
Mitat 51,3 × 29,6 × 42,6 cm

Timco 1000I Digitaali Aggregaatti

349,00 
SKU: D7440
Paino 15 kg
Mitat 46 × 24,8 × 39,5 cm

Ducar D4000IS Generaattori

899,00 
SKU: D7441
Paino 45 kg

Ducar D2500IS Generaattori

499,00 
SKU: D7442
Paino 22 kg

Mikä on aggregaatti?

Aggregaatti on laite, jonka avulla saat tuotettua sähköä paikoissa missä sähköverkkoa ei ole saatavilla. Näin ollen voit käyttää sähköä tarvitsevia laitteita paikoissa, joissa ei ole sähkö tai sähkökatkon aikana.

Aggregaatteja on monen moisia aina pienemmistä salkkumallin generaattoreista järeämpiin diesel käyttöisiin aggregaatteihin asti.  Lisäksi löytyy digitaalisia koneita, jotka sopivat herkille sähkölaitteille kuten tietokoneille.

Kevyet salkkumallin aggregaatit ovat suosittuja siitä syystä, että niitä on näppärä kuljettaa matkalla mukana. Suuremman koko luokan laitteet taas ovat oikea valinta silloin, kun sähköntarve on pidempi aikaista ja käytössä on järeämpiä laitteita esim. sähkötyökaluja. Isommat dieselgeneraattorit sopivatkin työmaakäyttöön tai kotiin sähkökatkojen varalle. Diileri.comista löydät monenlaisia aggregaatteja aina bensapiheistä salkku generaattoreista järeämpiin diesel aggregaatteihin asti.

Aggregaatin valinta ja tehon tarve

Ensiksi pitää miettiä todellinen käyttötarve sekä laskea se paljonko käytettävät laitteet tarvitsevat virtaa. Tässä pitää ottaa myös huomioon se, että kun laite käynnistyy, tarvitsee se usein isomman virtamäärän, miltei jopa kolminkertaisen.

Voidaan ottaa esimerkkinä esim. 1500 watin kulmahiomakone. Käytössäsi on aggregaatti, jonka maksimi tehoksi on luvattu 2000 wattia. Kun käynnistät kulmahiomakoneen, vie se hetkellisesti käynnistyessään karkeasti kolminkertaisen tehon määrän, eli tässä tapauksessa 1500 wattia x 3 = 4500 wattia. On siis selvää, että 2000 watin aggregaatti ei riitä käynnistämään kyseistä sähkökonetta.

Digitaalinen invertteri

Jos etsit aggregaattia, joka soveltuu antamaan virtaa herkille laitteille kuten tietokoneille, tableteille, radioille, televisioille yms. niin silloin suosittelemme hankkimaan digitaalisen aggregaatin tavallisen aggregaatin sijasta. Esimerkiksi yksi suosituimmista salkkumallin inverttereistämme on Timco 2000i , joka on ollut myös Tekniikan Maailman testimenestyjä hyvällä arvosanalla. Tässä pelissä hinta kohtaa laadun enemmän kuin riittävästi.

Diileri.com-verkkokaupasta aggregaatti edullisesti ja nopeasti toimitettuna

Kaikki myymämme aggregaatit sijaitsevat omassa varastossamme ja siitä syystä pystymme lähettämään ne samana päivänä. Parhaimmillaan aggregaatti on saatu toimitettua perille jo seuraavaksi päiväksi. Keskimääräinen toimitusaika on n. 1–3 arkipäivää.