Diileri.comista löydät Einhell Power X-Change ja Timco akkutyökalujen vara-akkuja sekä latureita. Tuoteosaston alta voit lukea pikaoppaan akun valintaan, jossa kerrotaan montako ruuvia eri akulla pystyt poraamaan sekä mihin mikäkin akku soveltuu.

Einhell Power X-Change akkutyökalujen akut

Diileri.com myy Einhell akkutyökaluja, joten on luonnollista, että meiltä löytyy myös Einhell akkuja. Einhell Power X-Change sarjan akut sopivat kaikkiin Einhell Power X-Change tuoteperheen akkutyökaluihin, joita on markkinoilla jo yli 200.

Minkä kokoinen akku on minulle sopiva?

Akun koon valinta riippuu siitä, että mitä aiot tehdä. Jos tarvitset porakonetta lähinnä satunnaiseen ruuvailuun kotona, niin 18V 2.0 akku riittänee varmasti hyvin, mutta jos käytät useammin koneita ja edessä suurempi projekti, niin kannattaa valita vähintään 18V 4.0 Ah akku. Lisäksi akkuja kannattaa aina olla kaksi, jotta kun toisesta loppuu virta, niin voit ottaa toisen käyttöön ja laittaa toisen lataukseen.

Suuntaa antava akun kesto. Ruuvataan 6 x 60 mm puuruuveja puuhun hiiliharjattomalla 18V Einhell TE-CD 18 Li – porakoneella.

Tarvitsetko Einhell PXC-sarjan laturin?

Lisäksi löydät valikoimastamme Einhell laturit, joilla lataat akut. Valikoimassamme yhden akun laturi sekä tuplalaturi, jolla lataat kahta akkua kerralla.

Timco akkutyökalujen vara-akut

Onko sinulla Timcon mutterinväännin ja mukana tullut yksi ei riitä? Tilaa itsellesi toinen akku ja hommat jatkuu. Meiltä löytyy vara-akku kaikkiin kolmeen eri Timcon mutterinvääntimeen.

  1. Jos sinulla on Timco 18V 380Nm mutterinväännin – Valitse Timco 18V 2.0 Ah vara-akku
  2. Jos sinulla on järeämpi 20V 500Nm tai 350Nm malli – Valitse Timco 20 V 4.0 Ah vara-akku