Kulmahiomakone tai monelle tutummin sanottuna rälläkkä on kätevä kone katkaisuun ja hiontaan. Meiltä löydät tunnetut Metabo kulmahiomakoneet, jotka eivät pienestä hyydy sekä johdottaman vapauden tuovat Einhell akkurälläkät.

Kulmahiomakoneet Diileri.comista

Kulmahiomakone tai kansankielellä kutsuttuna ”rälläkkä” on sähkötyökalu, jota käytetään erilaisten materiaalien katkaisuun, leikkaamiseen, hiontaan, puhdistukseen ja kiillottamiseen.

Kulmahiomakone on todella monipuolinen sähkötyökalu ja siihen on saatavilla monenlaisia laikkoja, joiden avulla voit tehdä monipuolisesti erilaisia töitä.  Materiaalien katkaisuun, hiontaan ja epäpuhtauksien poistoon löytyy omat laikat. Voit jopa käyttää teräsharjaa maalien, ruosteen yms. poistamiseen ja kiillotukseenkin löytyy oma laikkansa. Kulmuri on todella monipuolinen työkalu, jolla teet käytännössä vaikka mitä.

Tyypillisesti kulmahiomakonetta käytetään metallin katkaisuun ja hiontaan esimerkiksi konepajalla, rakennustyömaalla ja teollisuudessa.

Kulmahiomakoneen valinta

Oikean kulmahiomakoneen valinta riippuu siitä mitä teet. Ohuiden metalliputkien katkaisuun tai kapeiden pintojen hiontaan on oivallinen 125 mm laikalla varustettu rälläkkä. Vahvat isot putket vaativat taas 230 mm kulmahiomakonetta.

Valitse työn mukaan oikean tehoinen kulmahiomakone:

  • Kiillotukseen: 500 watin kulmuri
  • Hiontaan: 1 000 wattinen kulmahiomakone
  • Yksinkertaisten metallien katkaisuun: 1 500 wattia
  • Vahvojen metallien katkaisuun: 2 500 wattia

Turvallisuus

Kun työskentelet kulmahiomakoneella, on äärimmäisen tärkeää kiinnittää työturvallisuuteen huomiota, sillä rälläkät ovat voimakkaita sähkötyökaluja, joissa riittää vääntöä, voimaa ja vauhtia. Käytä aina asianmukaisia suojavarusteita mm. suojalaseja, kuulosuojaimia, hanskoja yms.

Kulmahiomakoneet Diileri.com-verkkokaupasta nopeasti toimitettuna

Diileri.comin valikoimasta löydät laadukkaat Metabon kulmahiomakoneet ammattikäyttöön sekä vaativalle harrastelijalle. Valikoimassamme on myös Einhell kulmahiomakoneet, jotka sopivat tee-se-itse henkiselle.

Metabo on johtava kulmahiomakoneiden valmistaja. Niissä on korkea suorituskyky ja niiden turvaominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Kurkkaa tästä verkkokauppamme kulmurit.

Metabo on kehittänyt maailman ensimmäisen kulmahiomakoneen ja on edelleen johtava valmistaja kulmureiden osalta.