Einhell Akkukompressori TE-AC 18/11 Li AC Solo

74.90
Täytät nopeasti ja vaivatta niin henkilöauton renkaat, pyörän renkaat kuin ilmapatjatkin. Power-X-Change -tuoteperheeseen kuuluva minikompressori on hybridi eli toimii verkkovirralla ja 18 voltin akulla. Tarvitset PXC-sarjan akun sekä laturin vielä lisäksi.

Milwaukee M12 akkukompressori BI-0, Runko

95.00
Näppärän kokoinen Milwaukeen akkukompressori, jolla täytät autonkin renkaan nopeasti. Selkeällä näytöllä, josta saat säädettyä helposti halutun paineen ja antaa kompuran tehdä täyttönsä rauhassa. Akkukompressori lopettaa täytön, kun säädetty paine saavutetaan. Toimii M12 sarjan akuilla. Runkoversio ei akkua ja laturia mukana.

Powerplus 18V Akkukäyttöinen ilmapumppu sis akku ja laturi

54.90
  • Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu
  • Nopea ja helppo täyttää pallot, patjat, auton renkaat
  • Painemittarilla, josta näet halutun paineen
  • Taipuisalla letkulla, mukana eri suuttimia
  • Sisältää myös akun ja kantosalkun
  • 18V Ilmapumppu, 1500 mAh li-ion akku

Timco 2HP 24L kompressori

99.00
Vallan mainio kompressori kotikäyttöön. Täytät auton renkaat nopeasti sekä voit käyttää kompuraa myös vaikka pienen naulaimen kanssa. Tämä kompressori on varustettu laadukkailla komponenteilla ja se on öljyvoideltu. 24 litraisella säiliöllä reilusti paineilmaa kotikäyttöön. Maksimi painetta 8 bar.

Yato akkukäyttöinen ilmapumppu 18V sis akun ja laturin

94.90
Akkukäyttöinen renkaantäyttölaite on mahtava laite, joka helpottaa elämää kotosalla. Käsipumput ovat hitaita ja säiliökompressoreille ei ole kaikilla tilaa. Tässä ratkaisu asiaan, akkukäyttöinen renkaantäyttölaite, jolla täytät auton, moottoripyörän tai polkupyörän renkaat sekä pallot, patjat yms. kätevästi ja nopeasti nappia painamalla. Koneessa on myös mittari, josta näet paineet. Ergonomisesti muotoiltu kädensija. Sisältää akun ja laturin.