Hakusessa työkalukaapisto? Meiltä löydät tyylikkäät ja käytännölliset Timco työkalukaapistot tarjoushinnoin. Tutustu ja tilaa omasi.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Työkalukaapisto on tekevän valinta

Työkalukaappi tai kokonainen työkalukaapisto on hyvä hankinta, kun haluat asettaa työkalut, kemikaalit ja tarvikkeet järjestykseen niin autotallissa kuin pajalla. Unohda miljoonalaatikot ja sekalaiset hyllyköt.

Työskentely tehostuu sillä työkalut ja tarvikkeet ovat aina samassa paikassa eikä aikaa kulu kaiken etsimiseen miljoonalaatikosta tai useammista eri hyllyköistä.

Työkalukaapistoa voi myös täydentää  työkaluvaunuilla tai pakeilla, kun tarvitset enemmän työkaluja. Työkaluvaunua on helppo liikutella paikasta toiseen ja sen tasolle on näppärä laskea tarvittavia työkaluja tai purkkeja töitä tehdessä.

Timco työkalukaapistot Diileri.comista

Timco työkalukaapistot ovat tekevän unelma, mutta ne eivät ole vain todella tyylikkään näköisiä vaan ne ovat myös erittäin käytännöllisiä ja kestäviä. Et myöskään maksa liikaa, sillä mielestämme näissä kaapistoissa on passeli hinta.

Timcolta löytyy useita erilaisia työkalukaapistoja, joissa kaikissa on aina vankka metallinen runko ja vahva massiivipuinen pöytätaso.

Edullista ja kompaktia työkalukaapisto etsivälle Timco Pro työkalukaapisto on hyvä valinta.

Paljon työkaluja omistavalle valinta on ehdottomasti Timco Elite+ työkalukaapisto.

Tutustu työkalukaappi valikoimaamme ja tilaa omasi. Meiltä voit ostaa myös laskulle olit sitten yksityinen tai yrittäjä. Laskun voi tarpeen vaatiessa pilkkoa osiinkin.