Näytetään kaikki 4 tulosta

Timco Ultraäänipesuri 1,3 l Inox

89.00
Rosterinen ja helppokäyttöinen ultraäänipesuri pienille tavaroille sekä esineille. Led näyttö lämpötilalle, ajalle ja ultraäänelle. Muotoon puristettu allas ilman hitsaussaumoja takaa vesitiiveyden. Degas kaasunpoisto nappi estää metallin hapettumista pesun aikana.

Timco Ultraäänipesuri 10,8l Inox

279.00
Helppokäyttöinen rosterinen 10,8 litran ultraäänipesuri. Poistaa tehokkaasti likaa, rasvaa yms epäpuhtauksia. Varsinkin vaikeapääsyisistä paikoista, joita on monesti käsin mekaanisesti vaikea puhdistaa. Varustettu led-näytöllä, jossa lämpötila, aika ja ultraääni.

Timco Ultraäänipesuri 6,5l Inox

219.00
Helppokäyttöinen rosterinen 6,5 litran ultraäänipesuri. Poistaa tehokkaasti likaa, rasvaa yms epäpuhtauksia. Varsinkin vaikeapääsyisistä paikoista, joita on monesti käsin mekaanisesti vaikea puhdistaa. Varustettu led-näytöllä, jossa lämpötila, aika ja ultraääni.

Ultraäänipesuri 3,2 l Timco

139.00
Ultraäänipesuri, jolla puhdistat vaivattoman helposti rasvaa, likaa ja muita epäpuhtauksia kaikenlaisista osista, esineistä ja tarvikkeista. Timcon 3,2 litran säiliö on passelin kokoinen esim. polkupyörän ketjujen, akselien tai rattaiden puhdistukseen. Led-näyttö ja selkeät näppäimet tekevät käytöstä helppoa. Muotoon puristettu saumaton vesitiivis allas sekä erillinen rosterinen kori pientavaroille.