Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Kulmahiomakoneet

Tilaa kulmahiomakone verkkokaupastamme. Tutustu kulmahiomakoneet osastoomme ja löydä itsellesi sopiva malli. Valikoimassa erilaisia Metabo ja Einhell 125 mm kulmahiomakoneita ja 230 mm kulmahiomakoneita. Nopeat toimitukset omasta varastosta.

  Kulmahiomakoneesta yleisesti

  Kulmahiomakone tai kansankielellä kutsuttuna ”rälläkkä” on sähkötyökalu, jota käytetään erilaisten materiaalien katkaisuun, leikkaamiseen, hiontaan, puhdistukseen ja kiillottamiseen.
  Kulmahiomakone on todella monipuolinen sähkötyökalu ja siihen on saatavilla monenlaisia laikkoja, joiden avulla voit tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Materiaalien katkaisuun, hiontaan ja epäpuhtauksien poistoon löytyy omat laikat. Voit jopa käyttää teräsharjaa maalien, ruosteen yms. poistamiseen ja kiillotukseenkin löytyy oma laikkansa. Kulmuri on todella monipuolinen työkalu, jolla teet käytännössä vaikka mitä.

  Tyypillisesti kulmahiomakonetta käytetään metallin katkaisuun ja hiontaan esimerkiksi konepajalla, rakennustyömaalla ja teollisuudessa.

  Käytä oikeanlaisia suojavarusteita kun käytät kulmahiomakonetta

  Kun työskentelet kulmahiomakoneella, on äärimmäisen tärkeää kiinnittää työturvallisuuteen huomiota. Käytä aina asianmukaisia suojavarusteita mm. suojalaseja, kuulosuojaimia, hanskoja yms.

  Kulmahiomakoneet Diileri.com-verkkokaupasta nopeasti toimitettuna

  Diileri.comin valikoimasta löydät laadukkaat Metabon kulmahiomakoneet. Metabo on johtava kulmahiomakoneiden valmistaja. Niissä on korkea suorituskyky ja niiden turvaominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Tilaa omasi jo tänään Diileri.comista!

  Tiesitkö, että Metabo on kehittänyt maailman ensimmäisen kulmahiomakoneen ja on edelleen johtava valmistaja kulmureiden osalta.