100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Metabo akku- ja sähkötyökalut

Tilaa nyt Metabo kulmahiomakone tai porakone meiltä. Olemme valtuutettu Metabo jälleenmyyjä, joten voit luottaa siihen, että ostat koneen oikeasta paikasta. Metabo valmistaa ylivoimaisen laadukkaita kulmahiomakoneita, jolloin tiedät, että voit keskittyä olennaiseen eikä homma mene pelleilyksi.

  Metabo – saksalaista laatua työkalujen käyttäjille

  Metabo on vuonna 1924 perustettu saksalaisyhtiö, joka on tullut tunnetuksi laadukkaista sähkö- ja akkutoimisista työkaluistaan. Metabon tuotantoa on yhä Saksassa Niurtingenen alueella, lisäksi yhtiön tuotteita valmistetaan myös Kiinassa. Eurooppalaiset juuret ovat kuitenkin vahvasti läsnä työkalujen laatuvaatimuksessa, jotka ovat huippuluokkaa. Sen takia Metabon tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös ammattilaisille kovaan käyttöön.

  Tiesitkö tätä Metabosta?
  – Metabo kehitti maailman ensimmäisen kulmahiomakoneen vuonna 1950
  – Metabo kehitti porakoneen pikaistukan vuonna 1952
  – Metabo kehitti iskuporakoneen vuonna 1957

  Tuumailusta toimeen – Metabolta löydät kaikkea kulmahiomakoneista akkuporiin

  Luotamme vain parhaisiin työkaluvalmistajiin, siksi korkeatasoiset Metabon akku- ja sähkötyökalut löytyvät valikoimastamme. Diileri.comista löydät esimerkiksi monipuolisen valikoiman erilaisia kulmahiomakoneita ja akkuporakoneita niin satunnaiseen kotikäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöön.

  Suosittua meillä: Metabo-kulmahiomakoneet


  Etsitkö hyvää rälläkkää? Jos sellainen uupuu, niin tähän työkaluun kannattaa panostaa, sillä käyttöä kyllä löytynee. Kulmahiomakoneella katkaiset mitä erilaisempia materiaaleja, aina metalleista, lasikuituun ja muoviin. Myös hionnat onnistuvat, saat pakkeloinneista tasaisen vähällä vaivalla.

  Erityistä huomiota Metabon sähkökulmahiomakoneissa on kiinnitetty väännön riittävyyteen – eikä se heti lopukaan. Metabon kulmahiomakoneessa työote on pitävä sekä työskentely mahdollisimman tärinätöntä ja siten miellyttävämpää pitemmän päälle käyttää. Laikan vaihtoon Metabon malleissa löytyy sekä ns. avaimettomia että tavallisia ratkaisuja. Avaimeton laikan vaihto on nopea, mutta ei muissakaan malleissa jumitella, vaan vaihto on sujuvaa.

  Pieni ostajan opas: Mihin kulmahiomakonetta ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota?

  • Tarkista, että turvakytkin löytyy
  • Laikka on sopiva halkaisijaltaan (leikkaussyvyys riittävä)
  • Laikan vaihdon helppous
  • Wattimäärä on hyvä = vääntöä riittää järeäänkin tekemiseen
  • Kierrosnopeus järkevä (n. 11.000 kierrosta/min)
  • Johdon pituus on riittävä perustekemiseen
  • Mieti, onko tarkoitus hioa metallin lisäksi muita materiaaleja samalla koneella

  Älä räpellä akkujen kanssa


  Metabon akkutyökalut latautuvat nopeasti yhden ja saman laturin kanssa. Metabon pikalaturin 12-36 V  https://diileri.com/tuote/metabo-asc-55-12-36-v-akkulaturi/ avulla latausaika pysyy aisoissa ilman turhia työnkeskeytyksiä. Älykäs akku 18 V https://diileri.com/tuote/metabo-18v-4-0-ah-li-power-alykas-akku/ varmistaa itselleen mahdollisimman pitkän käyttöiän. Tästä on reilusti iloa työvuosiin.

  Akku- ja sähkötyökalut yrityksille


  Tahtoisitko olla tekevä, mutta kunnon työkalut uupuvat? Jos olet ammattimies, tarvitset kunnon työkalut. Kulueriä yrityksessä on monia muitakin, mutta tässä kohtaa ei kannata jarrutella – hyvät työkalut kantavat pitkälle. Metabon akku- ja sähkötyökaluilla luot monipuolisen ja kestävän työkalupakin yhdelle jos toiselle yrityksesi työntekijälle. Olethan meihin yhteydessä, niin lasketaan isommalle erälle kunnon tarjous!

  Varmasti hyvä Metabo – 30 päivän palautusoikeus


  Kun ostat Metabo-työkalun Diileri.comista, saat mukavasti aikaa ostopäätöksesi sinetöimiseen. Reilu 30 päivän palautusoikeus takaa, että saat juuri sellaisen tuotteen kuin olet tilannutkin. Verkkokaupassamme olemme panostaneet tuotteidemme kuvailuun, ja siten pyrkineet varmistamaan, että valintasi osuu heti kerralla nappiin. Nopean toimitusaikamme (2-5 päivää) ansiosta olet hetimiten työntouhussa.

  Pidennä takuu 3 vuoteen Metabo XXL -takuulla


  Kun rekisteröit tuotteesi neljän viikon kuluessa ostopäivästä Metabon kansainvälisellä huoltosivustolla osoitteessa www.metabo-service.com, saat kolmen vuoden pidennetyn takuun. Tältä sivulta löydät vielä tarkemmat ohjeet takuun pidentämiseksi https://www.metabo.fi/xxl-takuu/