100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Työkalusarjat

Työkalusarjat ovat helppo ratkaisu työkalujen kartuttamiseen. Valikoimassamme niin koti- kuin ammattikäyttöön soveltuvia työkalusarjoja. Jokaisessa työkalusarjassa on monipuolisesti yleisimpiä työkaluja. Jos tarvitset enemmän työkaluja valmiissa paketissa niin tutustu myös työkaluvaunuihimme.

  Unohda vanhat ”miljoonalaatikot”, josta ei ikinä löydy sitä oikeaa työkalua tai hylsy kokoa. Hanki nyt laadukas työkalusarja Diileri.comin verkkokaupasta edullisesti ja pidät työkalut järjestyksessä.

  Työkalusarjalla on helppo laittaa kodin tai yrityksen työkalut kerrasta kuntoon, sillä ne sisältävät kattavasti yleisimpiä työkaluja. Tyypillisesti työkalusarja sisältää räikkävääntimiä, hylsyjä, meisseleitä, pihtejä sekä erilaisia kärkiä, joita aina tarvitsee jossain projektissa. Joka kodista kannattaa löytyä edes yksi perus työkalut sisältävä työkalusarja, sillä esimerkiksi Ikeasta ostetun huonekalun kasaaminen sujuu vaivattomammin kunnon työkaluilla kuin näiden mukana toimitettavien työkalujen kanssa. Tämä 65- osainen KWB:n työkalusarja voisi olla kotiin passeli sillä sarja sisältää ylesimmät meisselit, pienen sahan, vasaran, erilaisia pihtejä, rullamitan, sakset sekä paljon muuta tarpeellista -> https://diileri.com/tuote/tyokalusalkku-tyokaluilla-65-osaa-kwb/.

  Diileri.comin verkkokaupasta löydät useita erilaisia työkalusettejä, joista voit valita sinulle sopivimman tai voit tarpeen vaatiessa hankkia useita erilaisia, jotka täydentävät toisiaan. Työkalusarjan etu on myös niiden kätevä säilytys ja liikuteltavuus, sillä kaikki työkalut ovat yleensä usein muovisessa työkalusalkussa tai peltisessä työkalupakissa.

  Meiltä löydät esimerkiksi Saksalaisen BGS Technicin valmistamia työkalu- ja hylsysarjoja, jotka soveltuvat ammattikäyttöön ja näiden työkalujen korkeasta laadusta kertoo myös niiden ikuinen materiaali- ja valmistusvirhe takuu.

  Ammattikäyttöön tai vaativaan harrastekäyttöön soveltuu esimerkiksi erittäin kattava 122- osainen Yaton työkalusarja https://diileri.com/tuote/tyokalusarja-122-osaa-1-4-ja-1-2-yt-38901-yato/ tai BGS:n erittäin kattava huippulaadukas työkalupakki https://diileri.com/tuote/bgs-metallinen-tyokalulaukku-143-tyokalua-ja-3-hyllya/

  Jos tarvetta taas on isommalle määrälle työkaluja, niin suosittelemme hankkimaan työkaluvaunun työkaluilla. Niitäkin löydät niin ammattikäyttöön kuin kotikäyttöönkin Diileri.comin valikoimasta. Katso työkaluvaunu valikoimamme täältä https://diileri.com/tuote-osasto/tyokalut/tyokaluvaunut/.