100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Työkaluvaunut

Tilaa Diileri.com-verkkokaupasta työkaluvaunu työkaluilla tai työkaluvaunu ilman työkaluja. Edustuksessamme ovat Timco-, BGS- ja Brilliant Tools työkaluvaunut, joista löydät varmasti sopivan niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Jos kuljet paljon ja tarvitset työkalut mukaan niin ehkäpä työkalupakki työkaluilla olisi sinulle hyvä. Huoltovaunu antaa myös sujuvuttaa töihin, kun saat lisää laskutilaa työkaluille, tarvikkeille ja kemikaaleille.

  Millainen on hyvä työkaluvaunu?

  Mitä hyvältä työkaluvaunulta voi odottaa? Tai miksi työkaluvaunu kannattaa hankkia? Laadukkaassa työkaluvaunussa on huomioitu laatikostojen sujuva avautuminen ja sulkeutuminen, samoin hyvin rullaavat pyörät pitävine lukituksineen helpottavat työntekoa. Kunnon työtaso, johon voi laskea projektinsa palaset tai muita tarvikkeita, pitää asiat järjestyksessä. Joissakin malleissa sivuseinässä on reikälevyä, johon saa ripustettua tarvittaessa lisää työkaluja. Hyvässä työkaluvaunussa pysyvät järjestyksessä niin isommat työvälineet kuin pienemmät osaset. Useimmissa työkaluvaunujemme työkaluissa on myös ikuisuustakuu, joka antaa osviittaa niiden korkeasta laadusta. Jos haluat työnteosta hieman sujuvampaa, on asiat järjestyksessä pitävä vaunu järkivalinta. Työkaluvaunu voi myös olla iso tai pieni, oman tarpeesi mukaan.

  Työkaluvaunut vaativaan ammattikäyttöön

  Kun haluat panostaa järeään sarjaan, voi valintasi olla esimerkiksi Brilliant Toolsin ikitakuu-ratkaisu Brilliant Tools työkaluvaunu työkaluilla 207-osaa. Brilliant Toolsin työkaluvaunu sisältää jopa 207 kappaletta erilaisia työkaluja. Samoin BGS:ltä löytyy hulppea 296 osan työkaluvaunu BGS Työkaluvaunu työkaluilla 296 – osaa. Vaunu on varustettu lisätasolla, jotta laskutilaa on enemmän ja kätevillä pientavaralokerikoilla – tämänkin työkaluvaunun työkaluilla on ikitakuu. BGS- työkaluvaunut ovat varmoja valintoja ammattikäyttöön ja ne ovat erittäin suosittuja varsinkin autourheilun parissa maailmalla.

  Työkaluvaunut tekeville harrastelijoille

  Vaikka kyseessä ei olisikaan varsinainen elanto, ei pakko ole tyytyä huonoon laatuun. Valikoimastamme löytyy hyviä työkaluvaunuja, joilla onnistuvat myös vaativan tason harrasteet. Suosittelemme omalle työpajallesi esimerkiksi Timcon työkaluvaunuja, joissa hinta–laatu-suhde on erinomainen. Jos työkaluja tuntuu olevan kertynyt jo riittävä määrä, voit järjestellä ne esimerkiksi Kraftmannin tyhjään työkaluvaunuun. Tilavat laatikostot vetävät runsaasti erilaisia työkaluja. Kerää kalut nurkista, ja järjestä ne uuteen, löydettävään malliin. Yllättävän paljon aikaa menee jo siihenkin, että työkaluja keräilee pitkin tallia.

  Usein kysyttyä:

  Miksi kannattaa ostaa koko setti kerralla, työkaluvaunu työkaluilla? Kun ostat koko setin kerralla, saat rahoillesi paremmin vastinetta. Työkaluvaunut on kasattu kokoon aina ajatuksella, ja sieltä löytyvät perustason tekemiseen kuin hieman erikoisempaankin menoon ratkaisuja. Kaikki on todennäköisemmin käden ulottuvilla, kun käytössäsi on valmiiksi varusteltu malli.

  Mitä hyötyä työkaluvaunusta on verrattuna esimerkiksi seinälle kiinnitettäviin malleihin? Iso työkaluvaunu vetää suuren määrän työkaluja sisäänsä. Kun malli on pyörillään kulkeva, saat kaiken tarvittavan käden ulottuville, sekä tarvittaessa myös työpöytää lähemmäksi projektiasi. Lisäksi työkaluvaunun voi tarpeen vaatiessa kuljettaa pakettiauton avulla paikasta toiseen.