Tilaa asekaappi itsellesi ja säilytä aseet varmassa tallessa turvallisesti ja lain vaatimusten mukaisesti. Diileri.comista löydät standardit täyttävät Tooltech asekaapit. Toimitamme asekaapin kotiovellesi.

Asekaappi aseiden turvallisempaan säilytykseen – valitse standardisoitu asekaappi

Aseet on hyvä säilyttää turvallisessa asekaapissa, koska lukitusta asekaapista aseet eivät niin vain joudu vääriin käsiin. Suomessa tapahtuu yllättävän paljon asuntomurtoja ja aseet ovat monesti murtovarkaiden mielenkiinnon kohde. Lisäksi aseet ovat hyvä pitää lasten käsien ulottumattomissa.

Jokaisen metsästäjän ja ampuma-ase harrastajan velvollisuuksiin kuuluu aseiden oikeanlainen säilyttäminen. Vaikka laki velvoittaa asekaapin pakollista hankintaa silloin kun omistaa 5 asetta tai enemmän, suosittelemme silti asekaapin hankintaa, vaikka aseita olisi vain yksi.  Aseella on tällöin aina oma selkeä säilytyspaikka ja asekaapissa voit säilyttää myös patruunat ja muut tarvikkeet.

Mitä laki sanoo asekaapista?

Sisäministeriön asetuksen mukaan hyväksyttyjä standardeja ovat EN 14450 taso S1 ja EN 1143-1 taso 0. Poliisihallitus on lisäksi arvioinut ruotsalaisen SSF 3492 -normin vastaavan edellä mainittujen standardien vaatimuksia ja hyväksynyt normin mukaiset kaapit yli viiden aseen säilyttämiseen. (linkki: https://finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170956)

Tooltech asekaapit täyttävät lain vaatimukset

Jos hankit Diileri.comista minkä tahansa Tooltech asekaapin, voit olla varmaa siitä, että sinulla on hyväksytty asekaappi aseiden turvallista säilyttämistä varten.

Meiltä löytyy kolme eri vaihtoehtoa:

  1. 6 aseen asekaappi – https://diileri.com/tuote/tooltech-6-aseen-asekaappi/
  2. 10 aseen asekaappi – https://diileri.com/tuote/tooltech-10-aseen-asekaappi/
  3. 14 aseen asekaappi – https://diileri.com/tuote/tooltech-14-aseen-asekaappi/

Hanki nyt sinäkin itsellesi oma ja toimitamme asekaapin kotiovellesi.