Tilaa yleispätevä leatherman tai coast monitoimityökalu Diileri.comista ja työkalut kulkevat kätevästi taskussasi.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Coast Monitoimityökalu 135, 14 työkalua + led-valo, musta, ikitakuu

29.00
Todella kompaktin kokoinen monitoimityökalu, joka mahtuu sopivasti taskuun eikä paina liikaa. Ehdoton valinta metsälle, retkelle tai minne vain. Työkaluihin pääsee nopeasti käsiksi ilman pihtien avausta. Sisältää yleisimmät perustyökalut kuten jousitetut pihdit, veitsen, sahan, meisselin yms. Veitsen terä on yllättävänkin pitkä työkalun kokoon nähden. Kahvassa on kumitassuja, jotka parantaa otepitoa mukavasti. Plussana jousitettujen pihtien vierellä led-valo, joka helpottaa säätämistä hämärässä. Ikitakuulla!

Leatherman Rev monitoimityökalu

42.90
Leatherman Rev on yleispätevä monitoimityökalu, jossa on 12 erilaista työkalua kuten esim. pihdit, veitsi, ruuvimeisseli, puu/metalli viila, pullonavaaja yms. Ergonomiset kahvat tekevät pihtien käytöstä mieluisaa ja kevyttä. Tottakai 25 vuoden Leatherman takuulla.

Leatherman Wave Plus Monitoimityökalu

119.00
Wave on eniten myydyin Leathermanin monitoimityökalu ikinä ja nyt se on entistäkin parempi. Wave plus mallissa on mm.  vaihdettavat sivuleikkurin teräpalat. Yhteensä 18 työkalua, jotka ovat nopeasti avattavissa ja suljettavissa. 25 vuoden takuu kertoo laadusta.

Leatherman Wingman monitoimityökalu

53.90
Wingman on yksi suosituimmista Leathermanin monitoimityökaluista eikä ihme sillä siinä on jousitoimiset pihdit, sakset ja 12 muuta kätevää yleistyökalua. Taskukokoinen, kevyt ruostumattomasta teräksestä valmistettu tehopakkaus kotiin, töihin, retkelle. 25 vuoden takuu.

Metabo Multitool Monitoimityökalu

13.90
Metabon Multitool monitoimityökalu on näppärä apuri niin arjen askareissa kuin seikkailuissakin. Se sisältää 10 erilaista hyödyllistä työkalua. Pihdit ovat jousi avusteiset eli niiden käyttö on nopeaa ja sujuvaa. Terät ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kahvat ovat eloksoitua alumiinia. Toimitus tyylikkäässä lahjapaketissa.

Monitoimityökalu on mielettömän pätevä ja kompakti työkalu, jossa on tyypillisesti pihdit, veitsi, saha, ruuvimeisseli sekä paljon muuta. Malleja löytyy markkinoilta todella paljon, joten meille jokaiselle löytyy varmasti se sopiva. Monitoimityökalut ovat erityisen suosittuja kalastuksessa, retkeilyssä, metsästyksessä ja ammattikäytössä. Nämä luottoapurit vievät vain vähän tilaa ja kulkevat kätevästi taskussa tai repussa.

Simppeli malli vai huippuluokan monitoimityökalu?

Kotona riittää usein perus monitoimityökalu, joka sisältää yleiset työkalut aina pihdistä puukon kautta ruuvimeisseliin esimerkiksi Leatherman Wingman.

Ammattikäytössä esimerkiksi huoltotehtävissä saatat suosia monipuolisempaa mallia, jossa on irrotettavat ruuvauskärjet ja mukana useita eri vaihtopäitä kuten Leatherman Wave Plus.

Retkeilyssä ja metsästyksessä saatat suosia Leatherman Signalia, josta löytyy vasara, tulukset ja hätäpilli.

Suosittu Leatherman

Leatherman on monitoimityökalujen käsite, sillä sen tuntevat varmasti lähes kaikki. Tämän loistavan työkalun kehitti aikoinaan USA:sta kotoisin oleva Timothy Leatherman.  Nykyisin Leatherman on tunnettu ympäri maailman, ja ne ovat pelastaneet monen päivän jos jonkinmoisessa tilanteessa. Näissä työkaluissa laatu on omaa luokkaansa ja siksi niille voidaankin luvata hyvin pitkä 25 vuoden takuu.

Coast monitoimityökalu

Coastin monitoimityökalut ovat erittäin laadukkaita työkaluja. Ne valmistetaan USA:ssa ja niiden laatu on aivan omaa luokkaansa. Kaikki alkoi aikanaan fileerausveitsestä ja nykyisin Coast valmistaakin puukkoja, monitoimityökaluja, otsa- ja taskulamppuja, joihin luottavat niin Matti Meikäläiset kuin ääriolosuhteissa työskentelevät ammattilaisetkin aina kalastajista poliisivoimiin.

Coast lupaakin työkaluilleen elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan.

Tilaa sinäkin Leatherman tai Coast Diileri.comista jo tänään.