AA-Paristo 12 kpl paketti

12.00
  • 1.5V AA-paristoja
  • Paketissa 12 kpl
  • Soveltuu esim. Burrel riistakameroiden virtalähteeksi

Burrel riistakameran suojakotelo 2.0

39.90
Metallinen suojakotelo Burrel S12 HD SMS 3 ja Edge HD 4G riistakameroille. Suojaa kameraasi säältä, eläimiltä ja varkailta.

Muistikortti SDHC 32 GB

14.90
Nopea 32 Gigabitin muistikortti, joka soveltuu esimerkiksi riistakameroihin ja muihin digilaitteisiin. Elinikäisellä takuulla!

Riistakameran akkuteline Pro, metalli, musta

53.90
Laadukkaan akkutelineen avulla saat helposti kiinnitettyä ulkoisella akulla olevan riistakameran esim. puuhun. Kamera kiinnitetään telineessä olevaan kiinnitysjalkaan. Koko kotelo on suljettu, mutta akun saa vaihdettua helposti sivulla olevan luukun kautta ilman koko kotelon irrottamista. Valmistettu Suomessa.

Riistakameran seinäteline PRO

14.90
Vankkaa tekoa oleva riistakameran seinäteline, jolla asennat kameran helposti ja kätevästi seinään. Nivelletty, jotta voit säätää kameran kuvaamaan haluttua aluetta. Sopii useimpiin riistakameroihin, joissa normaali jalustakierre kuten esim. Burrel, Uovision, Scout Guard.

Riistakameran verkkovirtalähde

14.90
Verkkovirtalähde yleisimmille riistakameroille kuten Burrel ja Scout Guard. Huoletonta riistakameran käyttöä, kun ei tarvitse välittää paristojen vaihtamisesta. Paristot voi silti jättää kameraan varavirtalähteeksi.