Jääkiekkoilu on meille Diileri.comissa lähellä sydäntä ja siksi tuemme  nuorten jääkiekkoilua jatkuvasti. Meiltä löydätkin kaikille tuleville jääkiekkotähdille laukaisualustat ja jääkiekkomaalit lämyjen treenamista varten. Tilaa omasi jo tänään.

Näytetään kaikki 7 tulosta

iSport junior jääkiekkomaali suojaverkolla ja tarkkuuspusseilla

139.00
Erittäin laadukas virallisen kokoinen jääkiekkomaali harjoitteluun junnuille. Sivuilla suojaverkot ja maalin kulmista löytyy tarkkuuspussit, jotka helpottavat tarkkojen lämyjen treenaamista.

iSport laukaisualusta syöttäjällä 120 x 60 cm

47.90
Liukas laukaisualusta sopii hyvin käytettäväksi osana jääkiekkotreeniä. Sen avulla innokas harjoittelija kehittyy nopeasti kiekonkäsittelyssä ja laukaisuissa. Laukaisualusta sopii omatoimiseen harjoitteluun kotona, mökillä tai missä vain.

iSport maalivahtikangas jääkiekkomaaliin

59.00
Tästä kovettu maalivahti laukomistreeneihin! iSport maalivahdilla saat lisähaastetta ja hiot omaa tarkkuuttasi. Saat myös pystyyn kovat pelit ilman oikeaa maalivahtia. Sopii virallisen kokoisiin jääkiekkomaaleihin.

iSport Premium jääkiekkomaali

89.00
Kaikille lätkän ystäville huippulaadukas jääkiekkomaali, joka ei kovempiakaan lämyjä säikähdä! Erittäin laadukas jääkiekkomaali, jossa ylivertainen markkinoiden hinta-laatusuhde.  Tämä jääkiekkomaali on virallisen kokoinen ja sen voi myös taittaa kasaan.

iSport Pro jääkiekkomaali suojaverkolla ja tarkkuuspusseilla

179.00
Erittäin laadukas pihamaali lätkän ystäville. Maalissa suojaverkot ja maalin kulmissa tarkkuuspussit tarkkojen laukauksien treenaamiseen. Kestää jopa 130 km/h lämäykset.

Laukaisualusta iSport 120 x 60 cm

37.90
Kätevä laukaisualusta lämäritreeneihin kaikille jääkiekon ystäville, jotka haluavat kehittää lämäreitään kovemmiksi ja tarkemmiksi. Kaikille tosi kiekkoilijoille, jotka haluavat lämmäillä kesäisinkin. Alusta on liukas, joka muistuttaa aitoa jäätä ja näin ollen kiekko lähtee vilkkaasti lämystä matkaan.

Urheilutaustaverkko jääkiekko, pesäpallo, golf yms. 5 x 2,5 m iSport

59.00
Laadukas taustaverkko kaikille koville palloilijoille. Tämä iSportin urheiluverkko on säänkestävä ja siinä on valmiina kätevät ripustuslenkit ja lasikuitutanko helpompaan paikoilleen asettamista varten. Testattu toimivan erinomaisesti jääkiekkomaalin taustaverkkona suojaamassa ylimeneviä laukauksia. Soveltuu myös pesäpallo- ja golflyöntien harjoitteluun, golfpallo ei mene verkon lävitse ja verkko kestää kovat iskut.

Jääkiekkomaalit

Olitpa sitten enemmän tai vähemmän tosissasi, niin meiltä löytyy jääkiekkomaalit moneen menoon. Kestävä, metallinen jääkiekkomaali sopii erinomaisesti niin jääkiekon pelaamiseen kuin muihinkin pallopeleihin. Jääkiekkomaalin virallinen koko on 183 x 122 x 75 cm, ja näitä löytyy valikoimastamme hyvin. Jos etsinnässä on pelkkä jääkiekkomaalin verkko, niin sekin sopii.

Minimaalista se alkaa…

Minimaali sopii mainiosti niin pienten lasten ensimmäiseksi jalkapallo- tai jääkiekkomaaliksi kuin vaikkapa sisäpallopelien viimeistelijäksi. Minimaalissa riittää haastetta myös isommille pelaajille – se sopii hyvin myös treenaajille, jotka haluavat keskittyä tekniikan hiontaan, syöttöharjoituksiin.

Vai vähän järeämpi Premium- tai Pro-malli?

Isportin Premium-jääkiekkomaali https://www.diileri.com/tuote/isport-premium-jaakiekkomaali/ on hyvä perusmaali soveltuen hyvin monenlaiseen tähtäilyyn. Viralliset mitat täyttävä malli antaa sopivaa haastetta pelailuun. Teräsrunko, jonka saa näppärästi myös kasattua on selvää plussaa.

Pro-mallin jääkiekkomaali sisältää kaiken tarvittavan ja on virallisen maalin kokoinen (183 x 122 x 75 cm). Maalissa on hyvät suojaverkot, joihin ohilyönnit napataan – antaen samalla turvaa ympäristöön. Maalin kulmien tarkkuuspussit (ns. tarkkuusseinä) antavat haastetta innokkaille pelaajille. Kestävä metallirunko on varma valinta vuosien harjoitteluun.

Mistä uusi maaliverkko?

Kun verkko heilahtaa tarpeeksi monta kertaa, voi jossain kohtaa tulla ajankohtaiseksi sen uusiminen. Isport-sarjan jääkiekkomaalien maaliverkot ovatkin varsin kestävää laatua sillä ne kestävät hyvin niin sadetta kuin UV-säteitä – heti hetkessä uuttaa maaliverkkoa ei tarvitse hankkia!