Näytetään tulokset 1–30 / 54

Diileri.comista löydät polkupyöriä niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Valikoimassamme maastopyörät, kaupunkipyörät, retkipyörät, fatbiket ja tietysti myös suositut sähköpyörät. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva fillari. Toimitus omasta varastosta huikean nopeasti!

Polkupyörät

RXF Pluto C2 Plus naisten sähköpyörä, 28″

1299,00 
SKU: D7837
Paino 20 kg

Polkupyörät sähköpyöristä lastenpyöriin

Verkkokaupastamme löydät maastopyörät, sähköpyörät, kaupunkipyörät, lasten- ja nuorten polkupyörät, retkipyörät sekä suositut fatbiket.

Meiltä löydät polkupyörän aktiivisille harrastajalle kuin satunnaisesti pyöräilevälle. Löydät fillareita siis jokaiselle!

Pyörien lisäksi nettikaupastamme löytyy myös erilaisia pyöräilytarvikkeita aina ulkorenkaista kuljetustelineisiin asti.

Miten valitsen oikean kokoisen polkupyörän verkkokaupastanne?

Tutustu oppaaseemme “Miten valita oikean kokoinen polkupyörä”. Jokaisen polkupyörän tuotekortilla on myös lisää ostoskoriin napin alla pika-opas koon valintaan.

Polkupyörän tilaus verkkokaupastamme on vaivatonta

Voit tilata fillarin helposti nettikaupastamme ja toimitamme sen sinulle joko lähimpään noutopisteeseen tai kotiovelle asti. Kaikki pyörämme on lähes loppuun asti kasattuja. Kuljetuksen vuoksi usein ohjaustanko on vinossa ja eturengas pois paikalta. Sinulle ei juuri kasattaavaa tai säädettävää jää.

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

Mielenrauhaa ostamiseen. Voit tilata polkupyörän ja maksaa sen vasta sen jälkeen, kun olet nähnyt pyörän ja täysin tyytyväinen pyörään. Klarnaa käyttäen voit myös pilkkoa summan sinulle sopiviin osiin.

Jos pyörä ei miellytä, niin 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeutemme ansiosta voit joko vaihtaa pyörän toiseen malliin tai kokonaan palauttaa sen.

Et jää yksin ostamisen jälkeen

Kaikilla polkupyörillämme on maahantuojan myöntämä takuu, joka on pääsääntöisesti kaksi vuotta. Meillä on kaikille pyörille myös valtuutettu huolto, jossa ammattilaiset osaavat korjata kaikki mahdolliset takuunalaiset viat. Voit siis ajella huoletta, et jää yksin jos pyörään tulee takuuaikana ongelmia.