Diileri.comista löydät hinta-laatusuhteeltaan lyömättömät X-Treme fatbike -läskipyörät ympärivuotiseen fillarointiin. Heti omasta varastostamme nopeasti toimitettuna vaikka kotiin asti. X-Treme on toiminut fatbike-polkupyörien valmistajana jo vuodesta 2015 asti ja olemme myyneet mielettömän määrän kyseisiä pyöriä. Runsaasta valikoimasta löydät 20″, 26″ ja 29″ X-Treme fatbike -mallit. Älä anna minkään pysäyttää sinua, valitse Fatbike.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Mikä ihmeen Fatbike?

Fatbiken nimi tulee sen paksuista renkaista. Fatbiken idea on se, että leveiden renkaiden ansiosta pyörällä pystyy ajamaan helpommin talvella lumella sekä maastossa vaikeammissa olosuhteissa. Leveä rengas ja ilmavuus tekevät pyörästä kantavan.

Diileri.comin valikoimasta löydät siistit X-Treme fatbiket

Edustamme X-Treme pyörämerkkiä, joka valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia läskipyöriä.  X-Treme on valmistanut pyöriä vuodesta 2015 asti ja niitä on myyty ympäri Suomen mieletön määrä.

Valikoimastamme löydät mm. fatbiken lapselle, etujousitetun fatbiken alle 500 eurolla aikuisille sekä todella päheän täysjousto fatbiken. Paremmilla osilla varustettu malli aktiiviselle kuskille irtoaa alle tonnilla, X-Treme Pro fatbike.

Fatbike pyörien takuu

Et jää yksin Fatbiken oston jälkeen. Kaikilla myymillämme läskipyörillä on 1-2 vuoden takuu ja meiltä löytyy niihin tarpeen vaatiessa varaosia. Takuukorjaukset pystymme järjestämään näppärsti asuitpa sitten missä tahansa.

Tilaa oma fatbike ja koe sen ylivoimaisuus

Meiltä saat fatbiken edulliseen hintaan ja toimitamme ne vaikka kotiin asti suhteellisen nopeasti, noin 2-4 arkipäivässä. Kun pääset ajamaan fatbikelle, takaamme sen olevan ajonautinto, josta et voi enää luopua. Hankalat maastopolut eivät ole enää ongelma.