100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Wood Art Finland

Etsitkö lahjaideaa taidetta ja käsityötä arvostavalle ystävälle, rakkaalle, sukulaiselle tai liikelahjaksi? Tai kaipaisiko kotisi sisustus katseenvangitsijaa? Maailmallakin töistään tunnettu suomalainen Wood Art Finland veistää jalopuusta upeita ja yksilöllisiä designtuotteita. Tutustu tuotteisiin ja osta itsellesi tai lahjaksi ystävälle.

Tilaa lahjaksi läheiselle tai yrityskumppanille personoitu jalopuinen designtuote Diileri.com -verkkokaupasta

Wood Art Finland valmistaa vahvalla käsityötaidolla puisia designtuotteita ja taide-esineitä. Lahjakkaan puusepän suunnittelemat sekä toteuttamat lahja-, sisustus- ja käyttöesineet ovat erinomainen ja merkityksellinen lahjaidea läheisellesi tai vaikka liikelahjaksi. Jalopuusta, kuten koivusta, omena- ja kirsikkapuusta, tammesta, tiikistä sekä mahongista veistetyissä esineissä näkyy aina puun omat aidot värisävyt. Nämä uniikit taide-esineet, lahjatavarat, sisustuselementit ja käyttötuotteet antavat loputonta iloa lahjansaajalle.

Intohimona puu, rakkautena käsityö

Wood Art sai alkunsa vuonna 2012, kun yrityksen isäntä ja tekijä kaiken takana, Tommi Rajala, sai käsiinsä pienen puusorvin. Sattumasta alkanut harrastus vei pian miehen sydämen mennessään ja puuhailusta kasvoi intohimo, jonka tuotokset tunnetaan nykyään maailmalla asti.

Wood Art -esineet ovat uniikkeja, perinteisestä käsityötaidosta syntyneitä, saajalleen henkilökohtaisia taideteoksia, joissa näkyy materiaalina käytetyn jalopuun tunteminen ja kunnioitus. Työt valmistetaan useimmiten personoituina tilaustöinä, mutta innovatiiviselta tekijältä syntyy materiaalia verkkokauppaankin asti.

Black Belt in Woodworking

Wood Artin tuotteissa yhdistyvät taiteilijan kekseliäs mielikuvitus, puunveiston ammattilaisen kädenjälki sekä arvostus jalopuun yksinkertaista ja yksilöllistä kauneutta kohtaan.

Pieteetillä jokaiseen työhönsä suhtautuva Tommi Rajala valmistaa puusta mielenkiintoisia yksityiskohtia sisustukseen, kuten kelloja, kassakaappeja, muotokuvia ihmisistä ja eläimistä, yritysten logoja, palkintoja ja erilaisia lahjaesineitä. Rajalan töistä ovat nousseet maailmallakin maineeseen muun muassa Lego-ukko, Nintendo-pöytä sekä viimeisimpänä taidonnäytteenä syntynyt hämmästyttävän yksityiskohtainen Volkswagen Kuplan moottori.

Rajalan käsityö on täydellinen lahjaidea juuri hänelle, jolla on jo kaikkea.

Tutustu tarkemmin Wood Art Finland Tommi Rajalaan tästä linkistä www.woodartfinland.fi