Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Ale!
Clen Smart 2000 - Painepesuri, itseimevä, 140 bar, 450 l

Clen Smart 2000 – Painepesuri, itseimevä, 140 bar, 450 l

Clen Smart 2000 on kunnollinen painepesuri kotikäyttöön. Sen suunnittelussa on panostettu erityisesti sujuvaan työskentelyyn. Letkukela on kääntyvä, joka helpottaa pesemistä, kun kuljet letkun kanssa edestakaisin. Pesurin edessä on tukevat jalat, jotka estävät painepesurin kaatumista letkua vedettäessä. Pesukahva on teleskooppinen, josta on oma etunsa erilaissa tilanteissa. Kone on myöskin itseimevä, jolloin voit hyödyntää vaikka sadevettä. Varustettu täysmetallisella pumpulla ja vakiovarusteena mukana mm. vaahdotin pesuaineelle.

Hinta vain: 302,90 

Varastossa
}

1-3 pv toimitukset

Myös lasku ja osamaksu

30 pv palautusoikeus

Tuotekuvaus

Clen Smart 2000 – Painepesuri, itseimevä, 140 bar, 450 l

Erittäin laadukas ja käytännöllinen painepesuri kotikäyttöön. Pesurissa on panostettu siihen, että käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa työskennellessä. Osat ja tarvikkeet ovat laadukkaita ja miellyttäviä käyttää. Paineletku on joustavaa eikä väänny solmuun kuten tavallinen letku ja se on kelalla, joka kaiken lisäksi kääntyy. Pesukahva on teleskooppisella suihkuputkella, joka on kätevä ominaisuus. Kone on myöskin itseimevä, jolloin vettä voi käyttää vaikka sadevesitynnyristä. Tehoa 140 bar ja vedenvirtausta 450 litraa tunnissa. Kotiin auton-, terassin-, mattojen yms. pesuun aivan loistava painepesuri kotimaiselta Clen tuotemerkiltä.

Pesurissa fiksu ”ECO-mode”, jolloin pesuri pudottaa tehoja pienemmäksi ja voit pestä herkempiä pesukohteita ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa tai säätää suutinta. ECO-moden saat päälle suoraan kahvasta.

ECO-mode päälle: Päästä pesukahvan liipaisimesta ja paina nopeasti liipasin uudestaan pohjaan niin ECO-mode menee päälle.
ECO-mode pois: Päästä pesukahvan liipaisimesta ja odota n. 2 sekuntia ja paina liipaisin uudestaan pohjaan niin ECO-mode menee pois.

Tekniset tiedot:

-Jännite 230V
-Liitäntäteho 2,0 kW
-Sähköjohto 5 m
-Maksimipaine 140 bar
-Syöttöveden max. lämpötila 40 C
-Vedenvirtaus max 450 l/h
-Teräskudos vahvisteinen paineletku 8 m
-Sulake 10 A

-Vakiovarusteet: Pesukahva teleskooppisella suutinputkella. ”Follow me” letkukela, 6 m teräsvahvistettu kumipaineletku, säädettävä suutin ja keraaminen turbosuutin, tulovesiletkun pikaliitin suodatin ja vaahdotin pesuaineelle.
-Pumppu: Kolmesylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu, kovateräsmännillä. Pumppuun voi syöttää +40C-asteista vettä ja se on itseimevä
-Takuu 2 vuotta kotikäytössä

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen Smart 2000 – Painepesuri, itseimevä, 140 bar, 450 l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Diileri.com suosittelee sinulle