100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00
Fatbike X-Treme Bronze 26 x 4"

Fatbike X-Treme Bronze 26 x 4″, musta

26×4″ maastorenkaat
7-portainen SHIMANO-vaihteisto
Tehokkaat levyjarrut
Ympärivuotiseen ajoon
Erinomainen hinta-laatusuhde

Hinta vain:399,95 

5 varastossa

}

1-3 pv toimitukset

Valtaosa tuotteista on toimitettu 1-3 päivässä.

Kotimainen verkkokauppa

Suomalaista asiakaspalvelua. Tuotteet toimitetaan omasta Suomen varastosta.

30 pv palautusoikeus

Mielenrauhaa ostamiseen.

Tuotteen kuvaus

Musta 26″ Fatbike X-TREME BRONZE

Fatbike X-TREME BRONZE on  hinta-laatusuhteen huippu, kun katsoo sen ominaisuuksia ja hintalappua. Tämä fatbike on nimittäin valmistettu yhteistyössä X-TREMEn kanssa, vastaten asiakkaiden pyyntöön. Fatbike alle neljään sataan!!! Vaikka hinta on saatu todella edulliseksi, laadusta ei ole tingitty liiaksi.

Isot 4 tuumaa paksut ja 26 tuuman halkaisijalla tehdyt renkaat mahdollistavat todella mukavan ajokokemuksen ympäri vuoden läpi kinosten ja asfalttien. Pyörästä ollaan karsittu etujousitus, jonka ansiosta hinta on saatu yhä maltillisemmaksi, sekä painoa pudotettua pari kiloa verrattuna esim. suosittuun X-TREME IRON -maastopyörään. Etujousituksen puute tuskin haittaa kovemmassakaan menossa isojen läskipyörien syödessä pahimmat tärinät.

X-TREME BRONZE läskipyörässä on Wellgon alumiiniset polkimet rautapiikeillä, joissa pysyvät tassut varmasti rankemmassakin menossa. X-TREME BRONZEn näyttävät vanteet ja tyylikäs muotoilu huomioonottaen, on kyseessä hintaisekseen todella tasokas fatbike. Fatbiken mukana tulee myös säädettävät ja irrotettavat lokasuojat, ettei rapa roisku joka paikkaan.

X-TREME BRONZE -läskipyörällä polkemista avittaa SHIMANO:n 7-portainen vaihteisto, jonka avulla polkaiset ketterästi niin ylä- kuin alamäet, rosoisilla sorateillä tai lumisilla metsäpoluilla. X-TREME BRONZE on loistava ja monipuolinen pyörä jolla kuka tahansa voi aloittaa fatbike-harrastuksen.

Takuu: Runko 2 vuotta, vaihteisto ja muut kulutusosat 1 vuosi.

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fatbike X-Treme Bronze 26 x 4″, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Diileri.com suosittelee sinulle