Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Jalopuinen Cooleri, 2 kpl lahjapaketti – Made in Finland

Jalopuinen Cooleri sopii mitä parhaiten suomalaiseen sauna- sekä ruokakulttuuriin. Coolerista nautit kylmää juomaa niin terassilla kuin festareilla sekä vene- ja kalastusretkillä. Ja maistuuhan se juomakin paremmalta, kun nautit sen jalopuisesta Coolerista. Tyylikäs aito jalopuinen Cooleri on oiva lahjaidea niin itselle kuin ystävällekin.

Suomessa suunniteltu sekä valmistettu vastuullisesti luontoa kunnioittaen.

Coolerit toimitetaan tyylikkäässä lahjapaketissa arvolleen sopivalla tavalla.

Cooleriin sopii 0,33 litran juomatölkki.

Vinkki: Käännä Cooleri ylösalaisin tölkin päälle, jolloin estät hyönteisten vierailun juomatölkissäsi.

69,00 

Varastossa

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Wood Art -tuotteet ovat suunniteltu sekä valmistettu Suomessa. Ne ovat uniikkeja, perinteisestä käsityötaidosta syntyneitä, saajalleen henkilökohtaisia taideteoksia, joissa näkyy materiaalina käytetyn jalopuun tunteminen ja kunnioitus.

Luonnollisuus ja kestävyys

Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti luontoa kunnioittaen. Tuotteet ovat kotimaista työtä ja suunniteltu kestämään.

Korkea laatu ja yksilöllisyys

Valmistamiemme tuotteiden laatu on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi myymme vain korkealaatuisia jalopuusta valmistettuja tuotteita. Jokainen tuote on ainutlaatuinen yksilö.

Tuotteen tarina

Astetta viileämpi Cooleri, valmistettu aidosta jalopuusta

Jalopuusta valmistettu juomacooleri, jonka on suunnitellut suomalainen puuseppä Tommi Rajala. Olemme pyrkineet säilyttämään Coolerissa aidon puun tuntuman ja juodessasi tästä coolerista voitkin tuntea käsissäsi raikkaan suomalaisen metsän tunnelman. Jokainen cooleri on aina yksilöllinen sekä rakkaudella valmistettu. Toivomme, että nautit niistä yhtä paljon kuin me itse.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu luontoa kunnioittaen

Kaikki coolerit valmistetaan luontoa kunnioittaen Suomessa. Emme käytä valmistusprosessissa luonnolle haitallisia aineita. Haluamme säilyttää aidon puun tuntuman tuotteissamme, joka tuo tuotteisiimme erityistä tunnetta. Jalopuusta valmistetut Coolerimme ovat ainutlaatuisia ja jokainen Coolerimme on rakkaudella valmistettu. Toivomme, että ne tuovat saajalleen iloa ja nautinnollisia hetkiä.


Designed by Tommi Rajala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jalopuinen Cooleri, 2 kpl lahjapaketti – Made in Finland”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostamalla Wood Art tuotteen kannatat käsissäsi kotimaista osaamista