Kaari Roihu X2 Suomen leijona -plasmasytytin metallikuorella, jäähuurre

Tuotetunnus (SKU): D11352

34,95 

Heti saatavissa!

12 asiakasta katselee tätä tuotetta tällä hetkellä!

Miksi ostaa meiltä?

✔ Saat 30 pv palautusoikeuden rahat takaisin takuulla.
Turvallista ostaa. Klarna suojaa selustasi.
Joustavat maksut. 30 päivän koroton lasku, osamaksu, kortit, verkkopankit.
Saat mitä tilaat. Olemme 100 % kotimainen verkkokauppa.
Hintatakuu takaa sinulle aina edullisen diilin.
Nopeus. Tilauksia käsitellään ja lähetetään joka arkipäivä.
Reilu asiakaspalvelu. Jos mokaamme, korvaamme.

Tuotekuvaus

ROIHU X2
Sytytä tyylillä, entistä tehokkaammin
Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt maailman tehokkain taskukokoinen plasmasytytin – Roihu X2. 53 prosenttia edeltäjäänsä suurempi 430mAh litiumpolymeeriakku on markkinoiden tehokkain.

Toisinaan tulee elämässä tarve kunnollisille tulenteon välineille. Olipa kyseessä pikaisen sytytyksen tarpeesta tai tunnelman luomisesta, omat “tulukset” on hyvä olla joko pöytälaatikossa tai takin taskussa. Tuulessa sammuvat tai vaivoin syttyvät tulitikut ja muoviset halpasytyttimet ovat vanhanaikaisia, huonosti toimivia ja roskaavia kertakäyttöesineitä. Metallikuorinen ja hyvin suojattu plasmasytytin sen sijaan toimii luotettavasti tuulesta ja sateesta huolimatta. Lisäksi se on koristeellinen käyttöesine, joka henkii arvokkuutta ja tyylitajua käyttäjästään. Suomessa suunnitellut Kaari Roihu X2 -taskusytyttimet kiinnittävät huomiota kaikissa tilanteissa ja sopivat erityisesti koti- ja kaupunkikäyttöön.

Helposti ja nopeasti ladattava
Kaari Roihu X2 -plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 120 kertaa yhdellä latauksella. Tämän mahdollistaa markkinoiden suurin 430mAh litiumpolymeeriakku. Sen jälkeen sisäisen akun voi ladata mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Tuulessa sammumaton
Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Sytytyskärjet tuottavat kaksoisplasmakaaren viistosti ylöspäin, joka tekee taskusytyttimestä helppokäyttöisemmän. Kaari Roihu X2 tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

Värien juhlaa
Kaari Roihu X2 -taskusytyttimien mallisto on käytännöllisyytensä lisäksi upeaa värien juhlaa. Metallipinnat korostavat sytyttimen värimaailmaa ja keräävät katseet puoleensa “tulta” muille tarjotessa.

Täysmetallikuori
Kaari Roihu X2 on uuden sukupolven metallikuorinen taskusytytin, joka on käytännöllinen työkalu ja tyylikäs arvoesine. Sytyttimen elinikä mitataan vuosissa eikä se siksi kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Upea Kaari Roihu X2 voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen.

Merkkivalot kertovat lataustarpeen
Kaari Roihu X2 -taskusytyttimessä on kätevä merkkivalot, joista näkee nopeasti sytyttimen akun lataustarpeen. Yhdellä latauksella sytytintä voi käyttää optimaalisissa olosuhteissa jopa 120 sytytykseen.

Tuotemerkki: Kaari
Tuotekoodit:
6430067631451

Arvostelut (0)

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaari Roihu X2 Suomen leijona -plasmasytytin metallikuorella, jäähuurre”