Painepesuri Dual Powerplus POWDPG80620

Tuotetunnus (SKU): D17972

117,90 

  • Teho 20V
  • Veden virtaus max 170 l/h
  • Vedenpaine max 25bar
  • Normaali ja turboteho
  • Pesuainesäiliö 400ml
  • Letku 6 metriä

Varastossa

20 asiakasta katselee tätä tuotetta tällä hetkellä!

Miksi ostaa meiltä?

Reilu palautus: 30 pv palautusoikeus ja rahat takaisin.
Klarna ostajan turva: turvaa jokaisen ostoksen. Jos jokin menee mönkään, sinä et maksa.
Joustavuus: Asiakaslähtöistä reilua palvelua.
100% suomalainen: Luotettavuus. Saat mitä tilaat.

Tuotekuvaus

Powerplus johdoton painepesuri 20V on ihanteellinen käytettäväksi pihalla ja puutarhassa sekä autojen ja pyörien puhdistamiseen. Painepesuri on varustettu 6 metrin pituisella letkulla, jonka avulla voit johtaa vettä esimerkiksi järvestä, kaivosta tai lammista. Painepesuri voidaan kiinnittää suoraan myös tavalliseen hanaan käyttämällä tavallista puutarhaletkua.

Laitteessa on tehokas harjaton moottori, joka on kestävä, vaatii vähemmän huoltoa ja pidentää akun käyttöikää. Veden virtausnopeus on jopa 170 litraa/h ja vedenpaine 25bar. Paineen voimakkuus ja suihkutyyppi ovat säädettävät. Painepesuri 20V on yhteensopiva Dual Power -akkujen 20V ja 40V kanssa. Akku ja laturi myydään erikseen.

VARO on yksi Euroopan johtavista ja suurimmista työkalutukkureista. VARO on työkalujen ja -tarvikkeiden asiantuntija, jolla on pitkä kokemus maailmanlaajuisesta jakelusta. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman sähkötyökaluja ja puutarhatyövälineitä, joita tarjotaan Powerplus ja Kreator -tuotemerkeillä. VARO-tuotteita yhdistää innovatiivinen suunnittelu ja panostukset laadunvalvontaan.

Powerplus Tuotteet

Kreator Tuotteet

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Kokemusta laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta yrityksellä on yli 30 vuotta.

Tuotemerkki: Rakennustarvikkeet ja työkalut
Tuotekoodit:
5.40E+12

Arvostelut (0)

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Painepesuri Dual Powerplus POWDPG80620”