Valvontakamera ulos Denver IOC-221

Tuotetunnus (SKU): D8319
(1 tuotearvio)

79,90 

Ulkokäyttöön soveltuva valvontakamera, joka toimii langattomassa verkossa tai verkkokaapelin avulla. Kameraa voi kätevästi älypuhelimen avulla kääntää lähes joka suuntaan, jolloin voit reaaliajassa katsella sivuille, ylös tai alas. Kuvanlaatu on terävä ja selkeä, sillä kamerassa on täysteräväpiirto resoluutio. Valvontakamerassa on liikkeentunnistin sekä yökuvaus – tila.

Varasto loppu

18 asiakasta katselee tätä tuotetta tällä hetkellä!

Miksi ostaa meiltä?

Reilu palautus: 30 pv palautusoikeus ja rahat takaisin.
Klarna ostajan turva: turvaa jokaisen ostoksen. Jos jokin menee mönkään, sinä et maksa.
Joustavuus: Asiakaslähtöistä reilua palvelua.
100% suomalainen: Luotettavuus. Saat mitä tilaat.

Tuotekuvaus

Denver IOC-221 on ulkokäyttöön soveltuva valvontakamera, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde. Kameran ehkäpä merkittävin ominaisuus on se, että voit ohjata kameraa älypuhelimesi avulla monipuolisesti ja kääntää sitä lähes kokonaan ympäri vasemmalle ja oikealle sekä ylös ja alas. Asentaminen käy nopeasti sillä kasattavia osia ei paljoa ole ja käyttöönottokin on tehty yksinkertaisen helpoksi. Lataa puhelimen sovelluskaupasta ohjelma ja skannaa kamerasta QR-koodi sovellukseen ja homma on aika lailla paketissa. Paketin mukana toimitetaan suomenkieliset ohjeet, jotka vielä ohjeistavat tuotteen käyttöönotossa kuvallisesti.

Denver smart home – sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa niin iOS – kuin Android – käyttöjärjestelmille. Sovellukseen voidaan yhdistää käytännössä rajoittamaton määrä erilaisia valvontakameroita ja kodin älylaitteita, jolloin hallitse kaikki laitteita samalla sovelluksella.

Voit yhdistää tämän valvontakameran kotisi wifi-verkkoon langattomasti tai käyttää liittämisessä myös verkkokaapelia. Kamerassa on kaksi erillistä vahaa ulkoista antennia, jotka auttavat siinä, että yhteys langattomasti olisi mahdollisimman hyvä.

Denverin IOC-221 valvontakameran kuvanlaatu on erittäin terävä ja selkeä sillä sen resoluution 1920 x 1080 eli FullHD tai suomeksi sanottuna täysteräväpiirto. Kamerassa on tavallisen päiväkuvauksen lisäksi myös yökuvaus – toiminto, jolloin videon tallentamine myös öisin onnistuu ja kuvista saa mahdollisimman hyvin selvää.

Tämä kamera soveltuu hyvin asennettavaksi vaikka kuistille pihapiiriä kuvaamaan ja se toimii niin kesän helteillä kuin talven pakkasillakin.

Kohokohdat:

– Kamera kääntyy lähes kokonaan ympäri sekä suoraan ylös ja alas
– Ohjaa ja hallitse kameraa ilmaisella Denver Smart Home – sovelluksella
– Ulkokäyttöön soveltuva
– Toimii langattomassa verkossa tai verkkokaapelin avulla
– Täysteräväpiirto kuvanlaatu
– Yökuvaus
– Liiketunnistin jopa 40 m

Tekniset tiedot:
– Kuvanlaatu 1920×1080@30fps
– 2 mp kamera
– IP63 luokiteltu, ulkokäyttö
– Virtalähde 230V verkkovirta
– MicroSD – kortti paikka (Tukee 128 GB microSD – korttia, ei sisälly toimitukseen)
– Mitat 14 x 18 x 30 cm
– Paino 0,8 kg

Arvostelut (1)

1 arvio tuotteelle Valvontakamera ulos Denver IOC-221

  1. Tanja

    Varmistettu arvosteluVarmistettu arvostelu - näytä arvosteluExternal link

    Tuote tuli nopeasti ja on helppo käyttää.

Lisää arvio