Näytetään kaikki 14 tulosta

Tarvetta aggregaatille? Meiltä niitä löydät. Valikoimassamme on salkkumallin kannettavia invertterigeneraattoreita sekä hieman järeämpiä koneita esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön. Meiltä voit ostaa myös laskulla, jolla saat 30 pv korotonta maksuaikaa tai voit myös pilkkoa maksun osiin sinulle sopiviin eriin.

Aggregaatit

Timco Digitaali Aggregaatti 2000i

499,00 
SKU: D7430
Mitat 51,3 × 29,6 × 42,6 cm

Miten valita sinulle sopiva aggregaatti?

Markkinoilla on paljon erityyppisiä ja -kokoisia aggregaatteja, joten mistä tiedät, mikä niistä sopii sinulle? Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon aggregaattia valittaessa:

1. Mihin aiot käyttää sitä? Aggregaattia voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten työkalujen virransyöttöön rakennustyömaalla tai varavoiman tuottamiseen kotiisi sähkökatkoksen varalta. Kun tiedät, mihin tarvitset sitä, voit rajata vaihtoehtoja.
2. Kuinka paljon virtaa tarvitset? Tämä liittyy läheisesti ensimmäiseen kohtaan. Jos tarvitset vain pienen määrän virtaa esimerkiksi sähköpumppua varten tai puhelimen lataamiseen, et tarvitse isoa aggregaattia ja sinulle voisi riittää hyvin kannettava salkkumallin aggregaatti, kuten Timco 2000i digitaali aggregaatti. Toisaalta, jos haluat syöttää virtaa koko kotiisi, tarvitset generaattorin, joka pystyy käsittelemään tätä kuormitusta.
3. Mikä on budjettisi? Generaattoreiden hinnat voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin, joten on tärkeää tietää, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa, ennen kuin alat tehdä ostoksia.
4. Millaista polttoainetta haluat käyttää? Bensiini on yleisin aggregaateissa käytetty polttoainetyyppi, mutta saatavilla on myös diesel- ja propaanivaihtoehtoja. Harkitse, minkä tyyppistä polttoainetta sinulla on helpoimmin saatavilla ja mitä olisi helpointa käyttää hätätilanteessa.
5. Minkä kokoisen aggregaatin tarvitset? Tämäkin liittyy siihen, mihin aiot käyttää generaattoria ja kuinka paljon tehoa tarvitset. Jos tilaa on rajoitetusti, pienempi aggregaatti voi olla oikea vaihtoehto. Mutta jos koko ei ole ongelma, on olemassa suurempia malleja, jotka antavat sinulle enemmän tehoa.
6. Mitä ominaisuuksia haluat? Joissakin aggregaateissa on lisäominaisuuksia, kuten USB-portit tai etäkäynnistysominaisuudet. Päätä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, ja osta itsellesi sellainen aggregaatti, jossa nämä ominaisuudet ovat.
7. Missä aiot säilyttää sitä? Kun aggregaatteja ei käytetä, ne on säilytettävä kuivassa, tuuletetussa tilassa, jossa ei ole suoraa auringonvaloa. Jos mahdollista, aseta se harkkojen tai muunlaisen korotetun alustan päälle, jotta vesi ei pääse moottorin sisään, jos tulva yllättää.
8. Tarvitsetko erityislupia? Joillakin alueilla tarvitaan lupia ennen generaattorin käyttöä melu- tai ilmansaasteongelmien vuoksi. Tarkista paikallisilta viranomaisilta ennen ostoa, onko tämä asia otettava huomioon.

Vinkkejä aggregaatin käyttöön sähkökatkon aikana

Jos joudut tilanteeseen, jossa joudut käyttämään aggregaattia sähkökatkoksen aikana, sinun on syytä pitää mielessä joitakin asioita. Ensinnäkin, varmista aina, että luet valmistajan ohjeet ennen aggregaatin käyttöä. Näin varmistat, että käytät sitä oikein ja turvallisesti. Toiseksi, kun kytket aggregaatin kotisi sähköjärjestelmään, varmista, että teet sen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin vältät laitteiden vahingoittumisen. Lopuksi, käytä aggregaattia aina hyvin tuuletetussa tilassa, jotta et hengitä suljetussa tilassa pakokaasuja. Noudattamalla näitä vinkkejä voit käyttää aggregaattia turvallisesti ja tehokkaasti sähkökatkoksen aikana.

Miten aggregaattia huolletaan asianmukaisesti

Jos sinulla on aggregaatti, tässä on vinkkejä siitä, miten aggregaatti huolletaan asianmukaisesti:

1. Tarkista öljytaso aina, kun käytät aggregaattia. Lisää tarvittaessa öljyä.
2. Puhdista ilmansuodatin säännöllisesti. Likainen ilmansuodatin heikentää moottorin tehoa ja voi aiheuttaa vaurioita.
3. Tarkasta sytytystulppa ja vaihda se tarvittaessa. Saastunut tai vaurioitunut sytytystulppa voi aiheuttaa käynnistysongelmia tai moottorivaurioita.
4. Pidä aggregaatti puhtaana. Pyyhi kaikki roiskeet ja poista kaikki roskat, jotka voivat jäädä kiinni liikkuviin osiin.
5. Säilytä aggregaatti kuivassa, hyvin tuuletetussa tilassa, kun sitä ei käytetä.

Aggregaatit - kaikki mitä sinun on tiedettävä niistä

Aggregaatit ovat eräänlaisia sähkökoneita, jotka muuttavat mekaanista energiaa sähköenergiaksi. Generaattorin tulo voi olla joko vaihtovirta (AC) tai tasavirta (DC), ja lähtö voi olla joko vaihtovirta tai tasavirta. Generaattoreita käytetää monissa eri tarkoituksissa, kuten kodeissa ja yrityksissä sähkökatkoksen aikana, akkujen lataamiseen, tuottamaan virtaa sähkötyökaluille ja kriittisten laitteiden (sairaala) varavoiman tuottamiseen.

Miten generaattorit toimivat?
Generaattorit toimivat käyttämällä magneetteja sähkömagneettisen kentän luomiseen. Tämä kenttä on sitten vuorovaikutuksessa generaattorin sisällä olevien johtokelojen kanssa ja tuottaa sähköä. Tarvitsemasi generaattorin tyyppi riippuu käyttökohteesta. Jos esimerkiksi tarvitset generaattoria kotisi sähkötoimituksiin sähkökatkoksen aikana, tarvitset generaattorin, joka tuottaa vaihtovirtaa. Jos taas käytät generaattoria akkujen lataamiseen, tarvitset generaattorin, joka tuottaa tasavirtaa.

Mitä eri aggregaattityyppejä on olemassa?
Aggregaatteja on oikeastaan kahta päätyyppiä: kannettavat aggregaatit ja isommat varageneraattorit. Kannettavat aggregaatit ovat pieniä, itsenäisiä yksiköitä, joita voidaan helposti kuljettaa ja käyttää erilaisissa käyttötarkoituksissa. Valmiusgeneraattorit ovat suurempia yksiköitä, jotka asennetaan pysyvästi kotiin tai yritykseen ja jotka käynnistyvät automaattisesti, kun sähköt katkeavat.

Miten valitsen tarpeisiini sopivan generaattorin?
Ensimmäiseksi on määritettävä, minkä tyyppistä polttoainetta haluat käyttää. Bensiini on yleisin generaattoreissa käytetty polttoainetyyppi, mutta myös diesel ja propaani ovat vaihtoehtoja. Kun olet päättänyt polttoainetyypin, sinun on päätettävä, minkä kokoisen generaattorin tarvitset, jotta aggregaatti jaksaa varmasti sitä pyörittää. Jos esimerkiksi haluat käyttää kannettavaa aggregaattia asuntoautosi käyttövoimana, tarvitset aggregaatin, joka tuottaa vähintään 2 000 wattia sähköä. Jos taas haluat käyttää varageneraattoria koko kodin virransyöttöön sähkökatkoksen aikana, tarvitset generaattorin, joka tuottaa vähintään 7 500 wattia sähköä.

Riippumatta siitä, mitkä ovat erityistarpeesi, on olemassa aggregaatti, joka sopii juuri sinulle. Älä siis odota seuraavaan myrskyyn - valmistaudu jo tänään! Tilaa aggregaatti Diileri.com verkkokaupasta tarjoushintaan. Meiltä löytyy malleja joka lähtöön.