Akku- ja sähkötyökalut

Tutustu akku- ja sähkötyökalut osastoomme. Löydät meiltä esim. porakoneita ja mutterinvääntimiä, kulmahiomakoneita, pöytäsahoja sekä paljon muutakin. Tutustu ja tilaa.

Näytetään tulokset 1–18 / 48

Joko tunnet Einhellin?

Einhell Power X-Change on akkutyökalujen tuoteperhe, jossa yksi ja sama älykäs 18 voltin akku käy kaikkiin akkukoneisiin, niin työkaluihin kuin puutarhakoneisiin. Tuoteperhe kasvaa koko ajan uusilla tuotteilla ja se sisältää jo yli 100 tuotetta: työkaluja, puutarhakoneita, imureita ja 18 V akkuja erilaisin ampeerituntimäärin ja kaikkiin näihin yhteensopivat laturit!

Einhell on saksalainen, laadukkaiden, hinta–laatu-suhteeltaan erinomaisten sähkötyökalujen valmistaja. Viime vuosina Einhell on keskittynyt erityisesti akkukäyttöisten laitteiden teknologian kehittämiseen ja luonut ainutlaatuisen Einhell Power X-Change akkukoneperheen, jonka ydin ja perusta on älykäs 18 V akku.

Einhell Power X-Change akkutuoteperheen idea on se, että yksi ja sama älykäs 18 voltin akku käy kaikkiin järjestelmän akkukoneisiin, niin työkaluihin kuin pihakoneisiin.

Voit luottaa siihen, että akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä yli 65 sähkötyökalua ja puutarhakonetta, 18 V akkuja erilaisin ampeerein ja kaikkiin näihin yhteensopiva laturi. Ja akkutuoteperhe kasvaa tämän tästä.

Heitä siis hyvästit johtojen aiheuttamalle epämukavuudelle, monille turhaa tilaa vieville akuille ja latureille ja yhteensopivien laitteiden etsiskelylle ja valitse suorituskykyinen Einhell Power X-Change akkutuoteperhe!

Valitse sopivin – akulla tai ilman!

Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla varustettuna vai Solo-koneena tai toisin sanoen runkokoneen ilman akkua ja laturia. Ja kun olet kerran hankkinut Einhell Power X-Change -akun ja -laturin, voit ostaa seuraavat laitteet ilman akkua ja säästää selvää rahaa – kaupanpäälle säästät myös luontoa.

Einhell Power X-Change akut – maksimaalista turvallisuutta

Einhell Power X-Change akkujärjestelmässä on korkealaatuiset akkukennot ja niissä on suojattu kennorakenne. Akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia. Älykäs, prosessiohjattu akkujen hallintajärjestelmä ja turvallinen ja edistynyt lataustekniikka takaavat jatkuvan korkean suorituskyvyn ja pitkän akun keston. Sen lisäksi Einhell PXC-akut ovat kompakteja ja kevyitä käsitellä.

Hiiliharjattomat moottorit, tehoa ja pitkäikäisyyttä

Monet Power X-Change -koneista on varustettu nykyaikaisilla hiiliharjattomilla moottoreilla. Hiiliharjattomat moottorit mahdollistavat koneille pitkät käyntiajat, pitkän käyttöiän ja ovat lisäksi huoltovapaita.

Miksi hiiliharjaton moottori on hyvä valinta?

+ ENEMMÄN TEHOA Erittäin vähäiset kitkahäviöt -> korkeampi vääntömomentti -> parempi toimintateho

+ PIDEMMÄT KÄYNTIAJAT Hiiliharjat eivät ole hukkaamassa energiaa, joten saavutetaan olennaisesti pidemmät käyttöajat ja näin akkuja tarvitsee ladata harvemmin. Tämä säästää sähköä, mikä säästää ympäristöä.

+ PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ Vähemmän kitkaa ja alhaisempi käyttölämpötila tarkoittaa vähemmän kulutusta. Siksi hiiliharjattomalla moottorilla varustettu kone kestää kauemmin.

+ KOMPAKTI RAKENNE Pienempikokoiset moottorit tarkoittavat pienempää koteloa. Näin saavutetut kapeammat koneet istuvat paremmin käteen ja ovat helpompia ja ergonomisempia käsitellä.

+ HUOLTOVAPAUS Ei enää hiiliharjojen vaihtoa. Perinteisten moottoreiden hiiliharjat pitää vaihtaa aika-ajoin. Hiiliharjattomissa näin ei tarvitse tehdä, joten tämä säästää aikaa, rahaa ja luonnonvaroja.

Einhell-monitoimityökaluista hyviä kokemuksia Einhell X-Change -monitoimityökaluista on hyviä kokemuksia niin kodin pienissä askareissa kuin ammattikäytössä. Kestävät osat ja tehokkaat väännöt tekevät Einhellin akkuporakoneista, mutterinvääntimistä, hiomakoneista, moottorisahoista ja iskuporakoneista luotettavia apureita.

Kaikilla Einhell X-Change -koneilla on 2 vuoden takuu.