Hitsauskoneet ja plasmaleikkurit

Olisiko tarvetta plasmaleikkurille tai hitsausinvertterille? Meiltä niitä saat ja tietysti järkevään hintaan. Timco plasmaleikkurit ja hitsausinvertterit ovat varsin päteviä koneita, joita on testattu ammattikäytössäkin varsin hyvin tuloksin.

Timco plasmaleikkurit Diileri.comilta

Timcon plasmaleikkurit sopivat pienteollisuuteen tai kotiverstaaseen. Ne ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Koneet on varustettu kehittyneellä tekniikalla, ne ovat energiaa säästäviä sekä meluttomia.

Leikkaat eri paksuisia metalleja tehokkaasti, helposti ja saat aikaan siistin leikkuujäljen, jota ei tarvitse erikseen hioa. Voit katkaista kaikkia sähköä johtavia metalleja mm. terästä, ruostumatonta terästä, galvanoitua terästä, kuparia ja messinkiä yms. Mukana toimitetaan aina plasmapoltin sekä maakapelit.

Plasmaleikkurin valinta

Kun etsit sinulle sopivaa plasmaleikkuria, niin mieti minkä vahvuista metallia pääsääntöisesti työstät. Lisäksi tarvitset kompressorin, josta saatava paineilma toimii edullisena plasmakaasuna. PK40CUT malliin on integroitu kompressori, joten jos sen valitset, niin et tarvitse erillistä kompuraa.

Kaikki Timco plasmaleikkurit sisältä plasmapolttimen ja maakapelin. Suojavarusteet pitää hommata erikseen.

Valitse malli sen mukaan kuinka vahvaa metallia pääsääntöisesti työstät:

NP40CUT – optimaalinen n. 1-8 mm metallille / maks. 12 mm

NP60CUT – optimaalinen n. 1-12 mm metallille / maks 20 mm

PI100CUT – optimaalinen 1-25 mm metalli / maks 35 mm

PK40CUT kompressorilla – optimaalinen 1-10 mm / maks 12 mm

Timco hitsausinvertterit

Timcon hitsauskoneet ovat hinta-laatusuhteeltan erinomaisia koneita ja meiltä löydät useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin hitsausprojekteihin niin tee-se-itse henkiselle kaverille kuin ammattikäyttöönkin.

Näppärä kannettava puikkokone vai järeämpi mig hitsauskone?

Yksi suosituimpia hitsausinverttereitämme on kannettava Timco Fi200MMA hitsausinvertteri, joka on kooltansa kompakti, kevyt ja tehokas. Koneesta löytyy LCD-näyttö sekä portaaton virransäätö ja se soveltuu 1,6 mm – 4,0 mm puikoille. Koneen mukana toimitetaan 3 m pituiset hitsaus- ja maakaapelit.

Jos tarvitset järeämpää mig hitsauskonetta, niin löytyyhän meiltä siihenkin kone, nimittäin Timco iT315MIG – koneeseen sopii 15 kg lankarulla ja perus pyörällä 0,8 – 1,0 mm langalle, lisävarustepyörällä saat myös koneeseen 1,2 mm langan. Kone on portaattomalla langansyötöllä ja virransäädöllä ja mukana tulee poltin, poltinkaapeli, puikko ja maakaapelit sekä harja.

Kaikenlaista siis löytyy, joten oli sulla sitten tarvetta hitsille tai plasmalle, niin meiltä niitä saat. Toimitamme koneet vikkelästi omasta varastostamme sinulle vaikka suoraan oven eteen.