Plasmaleikkurit

Meiltä löydät Timco plasmaleikkurit, joilla leikkaat metallia sujuvasti ja siististi. Tutustu plasmaleikkuri valikoimaamme ja hommaa itsellesi sopiva malli. Näet plasmaleikkurin tiedoista kuinka vahvalle materiaalille kone on tarkoitettu.

Timco plasmaleikkurit Diileri.comilta

Timcon plasmaleikkurit sopivat pienteollisuuteen tai kotiverstaaseen. Ne ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Koneet on varustettu kehittyneellä tekniikalla, ne ovat energiaa säästäviä sekä meluttomia.

Leikkaat eri paksuisia metalleja tehokkaasti, helposti ja saat aikaan siistin leikkuujäljen, jota ei tarvitse erikseen hioa. Voit katkaista kaikkia sähköä johtavia metalleja mm. terästä, ruostumatonta terästä, galvanoitua terästä, kuparia ja messinkiä yms. Mukana toimitetaan aina plasmapoltin sekä maakapelit.

Plasmaleikkurin valinnan pikaopas

Kun etsit sinulle sopivaa plasmaleikkuria, niin mieti minkä vahvuista metallia pääsääntöisesti työstät. Lisäksi tarvitset kompressorin, josta saatava paineilma toimii edullisena plasmakaasuna. PK40CUT malliin on integroitu kompressori, joten jos sen valitset, niin et tarvitse erillistä kompuraa.

Kaikki Timco plasmaleikkurit sisältä plasmapolttimen ja maakapelin. Suojavarusteet pitää hommata erikseen.

Valitse malli sen mukaan kuinka vahvaa metallia pääsääntöisesti työstät:

NL40CUT – optimaalinen n. 1-8 mm metallille / maks. 12 mm

NP60CUT – optimaalinen n. 1-12 mm metallille / maks 20 mm

PI100CUT – optimaalinen 1-25 mm metalli / maks 35 mm

PI160CUT – optimaalinen 1-35 mm metalli / maks 45 mm