Imurit

Meiltä löydät työmaaimurit, kodin imurit, tuhkaimurit sekä myös tekstiili-imureita, joilla peset vaikeat tahrat kodin tekstiileistä taikka auton penkeistä. Tuotteilla on pitkä takuu ja mielenrauhaa ostamiseen tuo meidän pitkä 30 päivän palautusoikeus.

Näytetään tulokset 1–30 / 36

Tekstiilipesurilla matot, sohvat ja auton penkit puhtaaksi vaivattomasti

Tekstiilipesuri on erinomainen laite esimerkiksi mattojen, sohvien, tekstiilien ja auton kankaisten istuimien syväpuhdistamiseen. Ammattikäytössä tekstiilipesureita voidaan käyttää myös esimerkiksi hotellien kokkolattiamattojen ja linja-autojen istuimien puhdistamiseen.

Tekstiilipesuri toimii niin sanotusti painehuuhtelumenetelmällä, jossa laite suihkuttaa puhdistettavalle pinnalle veden ja pesuaineen seoksen, ja samalla kone imuroi kaiken lian pois säiliöönsä.

Tekstiilipesurin kanssa peseminen helpottuu huomattavasti sillä yksi ja sama laite hoitaa pesun, imuroimisen sekä kuivaamisen ja vieläpä erittäin tehokkaasti. Tekstiilipesurit soveltuvat tehokkaan syväpuhdistusmenetelmän takia erityisen hyvin allergikoille sekä kotieläintalouksille.

Diileri.comin valikoimassa on Vacmasterin hiljaiset, mutta tehokkaat sekä laadukkaat tekstiilipesurit, joista toinen on varustettu 20 litran säiliöllä ja toinen hieman suuremmalla 30 litran säiliöllä. Pesureita on helppo liikuttaa isojen pyörien ja tukevan työntökahvan ansiosta.