Painepesurit

Clen- ja Powerplus-painepesurit järkihintaan nyt Diileri.com verkkokaupasta! Ovatko nämä painepesurimerkit jo tuttuja? Clen on kotimainen tuotemerkki ja erittäin laadukas painepesuri, josta löytyy kestäviä malleja niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Powerplussalta löydät laadukkaita painepesureita, joissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Painepesureissamme on nopea toimitusaika, joten pääset ripeästi itse asiaan. Turvalliset ja joustavat maksutavat tuovat varmuutta päätöksellesi. Jopa 30 vuorokauden palautusoikeus antaa aikaa tutustua tuotteeseen rauhassa.

Huom! Voit myös pyytää tarjouksen erikseen tuotteista.

Kuumavesipesurit

Kylmävesipainepesurit (2)

Polttomoottoripainesurit (1)

Painepesurit kotiin ja ammattikäyttöön Diileri.comista

Meiltä löydät painepesurin joka tarpeeseen. Etsit sitten edullista pesuria puutarhakalusteiden ja auton pesuun tai väkevää kuumapesuria työkoneiden pesemiseen, niin meiltä löytyy varmasti sopiva malli. On meillä valikoimassa vielä polttomoottorikäyttöisiäkin painepesureita, kun tarvitse painepesuria sellaisessa paikassa, jossa ei sähköverkkoa tai vesihanaa löydy.

Valitse painepesuri käytön mukaan

Ei kannata ostaa sikaa säkissä vaan harkitse tarkkaan mitä aiot pestä painepesurilla. Pesetkö lähinnä puutarhakalusteita silloin tällöin ja kenties auton joskus vai pesetkö säännöllisesti terassia, autoa vai kenties työkoneita? Painepesureita on paljon erilaisia, mutta jokaisella on käyttötarkoituksensa.

Älä tuijota pelkkää maksimi painetta, se ei kerro vielä totuutta!

Paineen lisäksi pitää katsoa mm. vedenmäärää, sillä mitä suurempi vedenmäärä, sen nopeammin ja paremmin lika huuhtoutuu pois.

Pesurien hintaan vaikuttaa myös tarvikkeiden ja komponenttien valmistusmateriaali, paineletkun pituus yms.

Edullisissa malleissa pumppu sekä muut osat ovat monesti muovisia, paremmissa alumiinia tai terästä ja parhaimmissa messinkisiä.

Korkeapainepesuri – mihin se soveltuu?

Valikoimassamme on kylmävesipesureiden, ns. tavallisten korkeapainepesureiden lisäksi myös vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kuumavesipesureita. Myös kylmävesipesurit sopivat ammattikäyttöön. Korkeapainepesurilla puhdistuvat monenlaiset pinnat niin kotona, teollisuudessa, rakennuksilla kuin maataloudessa. Erittäin käytettyjä korkeapainepesurit ovat koneiden ja ajoneuvojen puhdistuksessa, kotona peset auton hujauksessa, ammattilaisen käytössä homma sujuu tehokkaasti.

Kuumavesipesuri – mihin siitä on?

Kuumavesipesurilla saadaan aikaan nopeasti hyvä lopputulos. Kun käytät pesussa kuumaa vettä, lika irtoaa nopeammin ja vaikeimmatkin liat irtoavat helpommin. Etenkin vaativassa käytössä, kuten maataloudessa, rakennuksilla ja teollisuudessa on väliä, millainen pesuri käytössä on ja millaisin ominaisuuksin. Lika voi olla lujaankin pinttynyttä, jolloin oikeanlaisten pesuaineiden, kuuman veden ja suuren vesipaineen avulla saadaan hyvä lopputulos. Clen-sarjan painepesuri on ammattikäyttöön tarkoitettu ja täyttää tehtävänsä erinomaisesti. Kaikissa on hyvät paineet, tehokas vedenlämmitin ja laadukkaat materiaalit.

Painepesurit ammattikäyttöön:

Valikoimastamme löydät korkeatasoiset painepesurit ammattikäyttöön. Esimerkiksi kuumavesipesureista löytyy valinnanvaraa, sujuvaa työntekoa edesauttavat esimerkiksi hyvä huuhteluvoima ja paine, riittävä määrä letkua, miksei kunnolliset isot pyörät ja tukeva työntöaisa! Kiinteä painepesuri on paras ratkaisu silloin, kun pesukohde on tiedossa ja käyttö on säännöllistä. Polttomoottorikäyttöinen, itseimevä painepesuri on hyvä valinta silloin, kun vettä otetaan esimerkiksi kaivosta tai suoraan järvestä.

Painepesurit kotikäyttöön – ratkaisuja terassin ja auton pesuun!

Haaveissa helppoa maton tai auton pesua painepesurilla? Tai etsitkö peliä terassipesuriksi? Vaativalle kotikäyttäjälle suosittelemme esimerkiksi Clen G 161 Plus -painepesuria,jossa yhdistyvät monet ominaisuudet ja hyvä laatu. Itseimevänä se sopii myös esimerkiksi tilanteisiin, jossa vettä otetaan kaivosta. Kotikäytössä mallin takuuaika on 2 vuotta.

Pikaopas painepesurin valintaan

Peset joskus puutarhakalusteet, mattoja, auton?

 •  Maks paine noin 130 bar
 • Vedenvirtaus noin 360 l tunti
 • Hintahaarukka 50 – 200 euroa

Peset säännöllisesti autoa, terassia ja eri piha-aluen kohteita kuten kivilaattoja yms.

 • Maks paine noin 140 bar
 • Vedenvirtaus noin 450 l tunti
 • Hinta 300 – 600 €

Peset jatkuvasti autoja ja sinun pitää saada erinomainen lopputulos nopeasti.

 • Maks painetta 160 bar
 • Vedenvirtausta 600 litraa tunnissa
 • Hintahaarukka 500 – 1500 euroa

Ammattikäytön pesuri esim. työkoneen, rekka-auton pesuun tai laaja-alaiseen pesuun. Valitse tehokas korkeapaine kylmävesipesuri tai kuumavesipesuri.

 • Maks paine 190+ bar
 • Vedenvirtaus 900+ litraa tunnissa
 • Hinta 1100 – 6000 euroa

Erikoispesurit äärimmäisiin pesu-urakoihin.

 • Painetta 300+ bar
 • Vedenvirtaus 1300+ litraa tunti
 • Hinta 10,000 – 12,000 euroa