Työkaluvaunut

Ilmainen toimitus yli 125€* tilauksille

30 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Tilaukset käsitellään 24h kuluessa arkisin

Työkaluvanu – meiltä sen löydät. Tutustu työkaluvaunut valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Työkaluvaunut työkaluilla tai ilman

Diileri.comista työkaluvaunut työkaluilla! Edustuksessamme on Brilliant Tools-, BGS-, ja Timco-työkaluvaunut. Valikoimamme on tarkkaan harkittu ja valittu. Nämä ovat hinta–laatu-suhteeltaan ihan mielettömän hyvät projektiin kuin projektiin. Merkit Brilliant Tools ja BGS on pääasiassa ammattikäyttöön suunnattuja, kun taas Timcolta  löytyy enemmän harrastelijoille ja kotikäyttöön soveltuvia, mutta silti erittäin päteviä sarjoja.

Millainen on hyvä työkaluvaunu?

Mitä hyvältä työkaluvaunulta voi odottaa? Tai miksi työkaluvaunu kannattaa hankkia? Laadukkaassa työkaluvaunussa on huomioitu laatikostojen sujuva avautuminen ja sulkeutuminen, samoin hyvin rullaavat pyörät pitävine lukituksineen helpottavat työntekoa. Kunnon työtaso, johon voi laskea projektinsa palaset tai muita tarvikkeita, pitää asiat järjestyksessä. Joissakin malleissa sivuseinässä on reikälevyä, johon saa ripustettua tarvittaessa lisää työkaluja. Hyvässä työkaluvaunussa pysyvät järjestyksessä niin isommat työvälineet kuin pienemmät osaset. Useimmissa työkaluvaunujemme työkaluissa on myös ikuisuustakuu, joka antaa osviittaa niiden korkeasta laadusta. Jos haluat työnteosta hieman sujuvampaa, on asiat järjestyksessä pitävä vaunu järkivalinta.

Työkaluvaunut vaativaan ammattikäyttöön

Kun haluat panostaa järeään sarjaan, voi valintasi olla esimerkiksi BGS ikitakuu-ratkaisu. Sivulla oleva reikälevyseinä vetää mukavasti lisää työkaluja.

Timco työkaluvaunut tekeville harrastelijoille

Vaikka kyseessä ei olisikaan varsinainen elanto, ei pakko ole tyytyä huonoon laatuun. Valikoimastamme löytyy hyviä työkaluvaunuja, joilla onnistuvat myös vaativan tason harrasteet. Suosittelemme omalle työpajallesi Timcon työkaluvaunuja, joissa hinta–laatu-suhde on erinomainen. Jos työkaluja tuntuu olevan kertynyt jo riittävä määrä, voit järjestellä ne esimerkiksi Kraftmannin tyhjään työkaluvaunuun.  Tilavat laatikostot vetävät runsaasti erilaisia työkaluja. Kerää kalut nurkista, ja järjestä ne uuteen, löydettävään malliin. Yllättävän paljon aikaa menee jos siihenkin, että työkaluja keräilee pitkin tallia.

Usein kysyttyä:

Miksi kannattaa ostaa koko setti kerralla, työkaluvaunu työkaluilla? Kun ostat koko setin kerralla, saat rahoillesi paremmin vastinetta. Työkaluvaunut on kasattu kokoon aina ajatuksella, ja sieltä löytyvät perustason tekemiseen kuin hieman erikoisempaankin menoon ratkaisuja. Kaikki on todennäköisemmin käden ulottuvilla, kun käytössäsi on valmiiksi varusteltu malli.

Mitä hyötyä työkaluvaunusta on verrattuna esimerkiksi seinälle kiinnitettäviin malleihin? Iso työkaluvaunu vetää suuren määrän työkaluja sisäänsä. Kun malli on pyörillään kulkeva, saat kaiken tarvittavan käden ulottuville, sekä tarvittaessa myös työpöytää lähemmäksi projektiasi.