Sähkömopoautolla ajelet ekologisesti, edullisesti ja näppärästi ympäri kaupunkia. Katettu ohjaamo tuo mukavuutta ajeluun sekä suojaa sateelta, tuulelta ja kylmältä. Lataa virtaa suoraan omasta pistorasiasta ja akku on aina täynnä. Ei reissuja tankkiasemalle.

Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 6990,00 €.Nykyinen hinta on: 6640,99 €.

Mikä on sähkömopoauto?

Sähkömopoauto on kuin henkilöauton pienoismalli, mutta tehot ovat mopon luokkaa ja koko pienempi. Tavallisesti sähkömopoautot ovat joko kolme tai neljä renkaisia ja mallista riippuen niihin mahtuu yksi tai kaksi henkilöä kyytiin. Sähkömopoautot ovat katettuja malleja, jolloin kuski on suojassa säältä. Se on oiva valinta niille, jotka eivät halua tai voi hankkia tavallista autoa.

Sähkömopoauton etuja ovat alhaiset käyttökustannukset ja vaivaton lataaminen suoraan omasta pistorasiasta.

Aera sähkömopoautolla saa toimintamatkaa yhdellä latauksella noin 80 - 100 km, jolloin virtaa piisaa hyvinkin päivittäisiin ajoihin. Huippunopeutta peräti 45 km/h joka riittää vallan mainiosti kaupunkiajeluihin.

Sähkökulkuneuvo, jonka moottorin teho ylittää 1000 wattia ja huippunopeus on yli 25 km/h tulee rekisteröidä, vakuuttaa ja ajamiseen tarvitsee vähintään mopokortin.