Sähköpotkulaudat

Tilaa sähköpotkulauta ja huristele kaduilla mukavan rennosti. Pääset nopeasti ja näppärästi esimerkiksi kouluun, kauppaan taikka työpaikalle. Kurkkaa mallit ja löydä itsellesi sopivin sähköpotkulauta.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Sähköpotkulaudat ja tasapainoskootterit Denveriltä

Sähköpotkulaudalla tai tasapainoskootterilla taitat matkaasi hauskasti ja vaivattomasti. Tsekkaa Diileri.comin mallit, osta omasi ja ota kadut haltuusi. Denverin laadukkaat kulkineet sopivat aivan kaikenikäisille. Hyvä muotoilu ja toimiva tekniikka tekee etenemisestä turvallista ja tukevaa. Tottuneelle kulkijalle sähköpotkulauta tai tasapainoskootteri antaa sopivaa vauhtia. Jos et ole aiemmin käyttänyt sähköpotkulautaa tai tasapainoskootteria, kokemus on osoittanut, että jo melko lyhyelläkin harjoittelulla saat ideasta kiinni. Molempiin menopeleihin saat nopeasti tuntuman ja pääset nauttimaan helposta etenemisestä kauppaan, kouluun, töihin, harrastuksiin ja moniin muihin rientoihisi.

Miten tilaat tuotteet?

Kun tilaat sähköpotkulaudat tai tasapainoskootterin meiltä, saat tuotteen meiltä nopeasti 2–5 vuorokauden sisällä. Voit tutustua uuteen menopeliisi rauhassa 30 vuorokauden ajan, joten siinäkin mielessä tilaaminen on turvallista. Erilaiset maksutavat tuovat joustoa ostoksiisi. Kotimaisesta verkkokaupasta ostat laadukkaat sähköpotkulaudat ja tasapainoskootterit rauhallisin mielin.

Miten sähköpotkulauta toimii?

Sähköpotkulauta toimii akulla, sen lataat täyteen noin 2–3 tunnissa. Ajomatka riippuu mm. keliolosuhteista ja alustan tasaisuudesta, sekä mallista. Jarrutus tapahtuu mallista riippuen esimerkiksi manuaalisesti takapyörän kohdalta ja/tai elektronisesti ohjaustangosta.

Sähköpotkulauta lapselle: Tämä malli on sopiva lapselle, sillä sen ohjaustanko on hieman matalampi, sekä se on helppo taittaa sekä erityisen kevyt kantaa. Lapsi oppii nopeasti sähköpotkulaudan perusperiaatteet, lauta on sopiva esimerkiksi kaverien kanssa huristeluun, kouluun tai harrastuksiin. Maksimipaino laudalle on 50 kg.

Sähköpotkulauta aikuiselle: Kunnolliset, uritetut ilmatäytteiset kumipyörät sekä etujousitus tuovat Denverin aikuisten mallissa toivottua ajomukavuutta. Malli on kokoontaitettava, ja alumiininen runko kevyt kantaa. Maksimipaino laudalle on 100 kg. Valot, heijastimet ja soittokellot tuovat turvaa ajoon. Malli kestää myös pientä vesiroisketta. Nopeus voi olla jopa 20 km/h, jolloin meno on jo melkoista.

Miten tasapainoskootteri toimii? Tasapainoskootterin akkua ladataan laturin avulla. Latausaika on noin neljä tuntia. Alumiinivanteiden ja kumipyörien avulla pääset nauttimaan kestävästä menosta. Jäykkä, mutta kestävä ABS-muovi soveltuu hyvin kovaankin kulutukseen. Samaa materiaalia käytetään esimerkiksi turvakypärissä, Lego-palikoissa ja auton puskureissa. Tasapainoskootterin toiminta perustuu itsetasapainottavaan järjestelmään, joka helpottaa laudan hallintaa.

Usein kysyttyä:

Miten sähköpotkulautaa ladataan? Sähköpotkulautaa ladataan akun ja laturin avulla. Latausaika täyteen on noin 2-3 tuntia mallista riippuen.

Miten kauas sähköpotkulaudalla voi mennä? Ajomatka riippuu keliolosuhteista ja alustan tasaisuudesta. Ajomatka on myös mallikohtainen, lastenmallissa ajomatkaa on noin kuusi kilometriä, kun taas aikuistenmallissa vastaavasti 12 kilometriä.

Millaisia kokemuksia sähköpotkulaudasta on? Sähköpotkulautojen käyttäjät ovat yleensä varsin innoissaan. Ajon on helppo oppia, ja kevyt rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön.

Miten tasapainoskootteria ladataan? Laudassa on normaali laturin mentävä paikka. Lataus kestää noin neljä tuntia.

Millaisia kokemuksia tasapainoskootterista on? Tasapainoskootteri vaatii lyhyen harjoittelun ennen kuin saat tarvittavan tuntuman sen toimintaan. Opit noin vartissa tasapainoskootterin perusperiaatteet. Hyviä kokemuksia tasapainoskootterista on mm. toimistoissa, hallirakennuksissa ja muissa kohteissa, joissa matkaa on jonkin verran, mutta kulun tulisi tapahtua mukavan ripeästi.