Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Yrityksestä

Tarinamme

Diileri.com on vuodesta 2019 toiminut 100% kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita meille jokaiselle niin ammatti- kuin kotikäyttöön aina trampoliineista akkutyökaluihin. Perustajat ovat itsekin tekevää sekä yritteliästä sakkia ja kaupankäynti on aina ollut meille mielekästä puuhaa. Näimme tässä yhdistäviä tekijöitä sen verran, jotta päätimme perustaa Diileri.com-verkkokaupan. Meitä perustajia on yhteensä neljä ja olemme kaikki Etelä-Pohjanmaalaisia. Diileri.com nimi saattaa tuoda tietysti monelle mieleen jotain muutakin, mutta meille se kuvastaa diilien tekemistä ja kaupankäyntiä yleisesti. Toki, Etelä-Pohjanmaalaisilla on aina ollut hieman omalaatuinen huumorintaju, emmekä ota kaikkea  niin vakavasti.

Haluamme olla reilu ja rehti kauppapaikka kaikille ja toivomme, että tämä näkyy toiminnassamme. Pyrimme neuvottelemaan edullisia diilejä tukkurien kanssa, jotta saisit laatutuotteita halvemmalla. Meiltä löydätkin usein sopivan vaihtoehdon niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Tuotteita meiltä löytyy laidasta laitaan esimerkkinä työkalut, pressuteltat, ultraäänipesurit, otsalamput, lasten sähköautot, trampoliinit, suurtalouskahvinkeittimet sekä paljon muuta.

Pyrimme sujuvaan ja joustavaan asiakaspalveluun. Meiltä voit ostaa turvallisin mielin sillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja maksuyhteytemme on suojattu. Varasto- ja kuljetuspalveluihin on myös panostettu, sillä olemme ulkoistaneet palvelut alan ammattilaisille, jotta kuljetukset hoituisivat niin nopeasti kuin mahdollista, parhaillaan pystymme toimittamaan tuotteita jopa seuraavaksi päiväksi.

Tervetuloa ostoksille.

Kiitos lukemisesta, toivottavasti saamme tehdä kanssanne hyviä kauppoja.

– Diileri.comin väki.