Matkajääkaapit

Tarvetta matkajääkaapille? Meiltä niitä löydät. Frezzer matkajääkaapit ovat tehty kestämään kovempaakin menoa ja jäähdyttävät tehokkaasti jopa – 20 asteeseen, ulkolämpötilasta huolimatta, ja hyvin pienellä virrankulutuksella. Voit hallita lämpötilaa älypuhelimen avulla näppärästi.

Ei enää huoneenlämpöisiä virvokkeita: hanki matkajääkaappi

Kesäkuukausien lähestyessä monet meistä etsivät tapoja pitää virvokkeet viileinä. Jos sinuakaan ei nappaa juoda lämmintä coksita, niin hanki ihmeessä matkajääkaappi. Samasta syystä yhä useammat ihmiset investoivat matkajääkaappiin pitääkseen juomansa kylminä liikkeellä ollessaan.

Matkajääkaappeja on useita eri kokoisia ja tyylisiä, joten tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva. Useimmissa malleissa on säädettävät lämpötila-asetukset, joten voit valita täydellisen jäähdytyksen suosikkijuomillesi. Ja koska ne saavat virran kätevästi autosta, sinun ei tarvitse huolehtia virran loppumisesta.

Matkajääkaapit eivät tokikaan ainoastaan pidä juomiasi kylminä, vaan myös välipalat ja ruuat. Jos on kyse isommasta perheestä ja juomia ja ruokia tarvitaan runsaasti, niin onneksi on saatavissa jopa 96 litran matkajääkaappi. Pienempään tarpeeseen käy hyvin esimerkiksi 9 litran matkajääkaappi.

Toinen hieno asia matkajääkaapeissa on, että niitä on uskomattoman helppo käyttää ja huoltaa. Sinun tarvitsee vain kytkeä ne pistorasiaan ja säätää lämpötila- ja se on siinä. Lisäksi monissa malleissa on automaattinen sulatusasetus, joka estää jään kertymisen jääkaapin sisälle - säästää aikaa ja energiaa pitkällä aikavälillä!

Joten jos etsit tapaa pitää virvokkeet kylminä tänä kesänä ilman, että sinun tarvitsee ostaa isoja jäähdyttimiä tai raahata raskaita jääpakkauksia, matkajääkaappi voi olla juuri sitä mitä tarvitset! Kannettavuuden, mukavuuden ja helppokäyttöisyytensä ansiosta ei ole ihme, miksi näistä kätevistä pienistä laitteista on tulossa yhä suositumpia matkustajien keskuudessa kaikkialla!