Takuu ja virhevastuu

Turvallista kaupankäyntiä toimivalla takuulla

Meiltä ostetuilla tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu, joka korvaa takuuaikana tapahtuvat epänormaalit tuote hajoamiset. Tavarassa on virhe, jos se takuuaikana osoittautuu virheelliseksi takuussa tarkoitetulla tavalla. Myyjäliike ei vastaa viasta, jos vika johtuu tavaran tai sen osan normaalista kulumisesta, vääränlaisesta käytöstä, asennusvirheestä, käyttö- tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä tai rikkoontumisesta tapaturman vuoksi. Tuotteen oletettu kestoikä on yleensä pidempi mitä niille myönnetty takuu. Tuotteen voi yleisesti odottaa kestävän normaali käytössä saman mitä vastaavan laatuisten ja hintaisten tavaroiden yleensä voidaan odottaa kestävän, yleisesti vähintään 2 vuotta.

Toimi näin, jos tuote hajoaa takuuaikana

  • Ole yhteydessä asiakaspalveluumme heti kun havaitset vian ja täytä yhteydenottolomake.
  • Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@diileri.com
  • Asian käsittelyä varten tarvitsemme yhteystiedot, tarkan vikaselosteen ja milloin vika ilmeni, ostokuitin (sähköpostiin toimitettu vahvari käy) sekä kuvan viasta
  • Kun saamme tiedon maahantuojalta miten tapauksessa toimitaan, joko me tai maahantuoja itse on suoraan sinuun yhteydessä

Miten takuuhuollot toimivat?

  • Reklamoituasi tuotteesta meille, me olemme yhteydessä maahantuojaan.
  • Maahantuoja päättää tapauskohtaisesti korjataanko tuote vai vaihdetaanko se uuteen.
  • Jos tuote korjataan, tuote pitää lähettää maahantuojan määräämään huoltopisteeseen ja se korjataan. Kun tuote on korjattu se lähetetään sinulle takaisin.
  • Jos tuote vaihdetaan uuteen, viallinen tuote voidaan pyytää takaisin ja sinulle toimitetaan uusi tilalle

Reklamaatiot

Me pidämme asiakkaidemme puolta reklamaatiotapauksissa ja teemme parhaamme, että asia hoituu mahdollisimman nopeasti. Edellytämme samankaltaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Tästä huolimatta kaikkea voi sattua esimerkiksi huoltoon toimitettu tuote voi kadota kuljetuksessa, mutta teemme parhaamme ratkaistaksemme myös nämäkin ongelmat.

Ole aina ensisijaisesti asiakaspalveluumme yhteydessä yhteydenottolomakkeella.