Toimistotuolit

Tutustu toimistotuoli valikoimaamme ja tilaa itsellesi mukava työtuoli jo tänään. Me toimitamme työtuolin sinulle nopeasti vaikka kotiin asti.

Korkea työtuoli BIELLA kangasverhoilu, kaasujousella, harmaa

Alkuperäinen hinta oli: 119,00 €.Nykyinen hinta on: 106,99 €.

Korkea työtuoli NARGO kangasverhoilu, kaasujousella, musta

Alkuperäinen hinta oli: 259,00 €.Nykyinen hinta on: 232,99 €.

Korkea työtuoli SENIOR kangasverhoilu, kaasujousella, musta

Alkuperäinen hinta oli: 169,00 €.Nykyinen hinta on: 151,99 €.

Korkea työtuoli SMART kangasverhoilu, kaasujousella, musta

Alkuperäinen hinta oli: 179,00 €.Nykyinen hinta on: 160,99 €.

Työjakkara SWING kangasverhoilu, ergonominen, kaasujousella, musta

Alkuperäinen hinta oli: 189,00 €.Nykyinen hinta on: 169,99 €.

Työtuoli ALPHA kangasverhoilu, kaasujousella, musta/harmaa

Alkuperäinen hinta oli: 99,00 €.Nykyinen hinta on: 88,99 €.

Työtuoli ALPHA kangasverhoilu, kaasujousella, musta/vihreä

Alkuperäinen hinta oli: 99,00 €.Nykyinen hinta on: 88,99 €.

Työtuoli ANGELO kangasverhoilu, keinumekanismi, kaasujousella, punainen

Alkuperäinen hinta oli: 119,00 €.Nykyinen hinta on: 106,99 €.

Työtuoli BELICE kangasverhoilu, kaasujousella, musta/oranssi

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 52,99 €.

Työtuoli BELICE kangasverhoilu, kaasujousella, musta/vihreä

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 52,99 €.

Työtuoli BIANCA kangasverhoilu, kaasujousella, pinkki/tummanharmaa

Alkuperäinen hinta oli: 79,00 €.Nykyinen hinta on: 70,99 €.

Työtuoli BLOSSOM kangasverhoilu, kaasujousella, pinkki

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 52,99 €.

Miten valita sopiva toimistotuoli?

Toimistotuolin valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta löydät itsellesi sopivan tuolin. Varsinkin jos teet näyttöpäätteen edessä töitä koko työpäivän on tärkeä panostaa mahdollisimman ergonomiseen työtuoliin, sillä hyvällä toimistotuolilla ehkäiset kaiken maailman kipuja, särkyjä ja kolotuksia. Myös työpöydän tulee olla hyvä ja meiltä löydätkin kätevät sähköpöydät, jolla säädät korkeuden juuri sopivaksi.

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kun ostat toimistotuolia:

• Budjettisi: Toimistotuolien hinnat vaihtelevat noin 100 eurosta yli 1000 euroon, joten on tärkeää, että sinulla on budjetti mielessäsi ennen ostosten tekemistä.

• Tuolin tyyppi: Markkinoilla on saatavilla monenlaisia toimistotuoleja, ergonomisista ja säädettävistä tuoleista yksinkertaisiin työtuoleihin. Mieti, minkälainen tuoli sopisi parhaiten tarpeisiisi.

• Tuolin koko: Muista mitata tuolin mitat ennen ostamista, jotta voit varmistaa, että tuoli sopii sinulle mukavasti.

Tuolin tyyli: Perinteisistä nahkaisista “pomon tuoleista” moderneihin verkkotuoleihin on saatavilla monenlaisia tyylejä. Valitse tyyli, joka sopii persoonallisuuteesi ja toimistotilasi sisustukseen.

Kuinka valita täydellinen työtuoli mukavuutta ja tukea varten

Täydellisen työtuolin valitseminen mukavuuden ja tuen takaamiseksi on välttämätöntä jokaiselle toimistotyöntekijälle. Hyvän tuolin tulee tarjota riittävästi ristiselän tukea, olla säädettävissä vartaloon sopivaksi ja olla mukava istua pitkiä aikojakin.

Tässä on muutamia vinkkejä täydellisen työtuolin valitsemiseen mukavuuden ja tuen saamiseksi:
Mieti ensin, millaista työtä aiot tehdä toimistossasi. Erilaiset tehtävät vaativat eritasoista tukea tuolista. Jos istut työpöydän ääressä koko päivän kirjoittamassa tai käyttäessäsi tietokonetta, tarvitset ergonomisen tuolin, joka mukautuu kehosi mukaiseksi ja tarjoaa riittävän selkätuen. Jos liikut useammin päivän aikana, kuten osallistut kokouksiin tai työskentelet asiakkaiden kanssa, käsinojallinen kääntötuoli voi olla sopivampi.

Toiseksi, mieti, mitä ominaisuuksia tarvitset työtuolissa. Etsi tuoleja, joissa on säädettävät korkeusasetukset, koska ne sopivat eri kokoisille ja -korkeuksille; säädettävät kädet, jotta ne voivat tarjota lisätukea ylävartalolle; ja kallistusmekanismit, jotta ne voivat auttaa vähentämään alaselkään kohdistuvaa rasitusta, kun kallistut tai nojaat eteenpäin istuimellasi. Etsi myös tuoleja, joissa on ristiseläntuet, jotka auttavat pitämään selkärangan linjassa istuessasi, nämä ovat erityisen tärkeitä, jos sinulla on krooninen selkäkipu tai huono asento.

Lopuksi, ota huomioon tuolin valmistukseen käytetty materiaali – nahkaa pidetään yleensä mukavampana kuin kangasta, mutta se maksaa myös enemmän, se voi kuitenkin kestää pidempään, jos sitä hoidetaan oikein. Kangastuolit ovat yleensä halvempia, mutta ne eivät välttämättä kestä niin kauan, koska ne kuluvat ajan myötä; ne ovat kuitenkin yleensä helpompi puhdistaa ja huoltaa kuin nahkatuolit.

Kun otat nämä tekijät huomioon valitessasi työtuolia, voit varmistaa, että saat tuolin, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja tuen sekä täyttää budjettivaatimukset. Asianmukaisen tutkimuksen ja jokaisen edellä käsitellyn tekijän huomioimisen ansiosta täydellisen työtuolin löytämisen pitäisi olla paljon helpompaa!

Tee työpaikastasi ergonomisempi päivittämällä työtuoli

Ergonomia on tärkeä tekijä työpaikalla, sillä se voi auttaa vähentämään rasitusta ja parantamaan työntekijöiden mukavuutta. Yksi tärkeimmistä ergonomisista huonekaluista missä tahansa toimistossa on työtuoli. Työtuolin päivittämisellä voi olla suuri vaikutus yleiseen tuottavuuteen ja terveyteen.

Ergonomista työtuolia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Etsi ensin tuoli, jossa on säädettävä korkeus ja käsinojat, jotta löydät vartalotyypillesi mukavimman asennon. Valitse lisäksi ristiselän tuella varustettu tuoli vähentääksesi alaselkäsi rasitusta istuessasi pitkiä aikoja.

Kannattaa myös etsiä tuoleja, joissa on säädettävä kallistuskireys, jotta voit säätää, kuinka paljon vastusta tunnet kallistuessasi tai nojautuessasi eteenpäin istuimessa. Varmista lopuksi, että pyörät ovat helposti liikuteltavia eivätkä vahingoita lattiaasi, jos ne vierivät liian kauas pöydästäsi.

Kun olet valinnut ergonomisen työtuolin, on olemassa useita tapoja muokata sitä entisestään maksimaalisen mukavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Esimerkiksi tyynyn tai ristiselän tukityynyn lisääminen voi tarjota lisätukea alaselällesi, kun istut työpöydän ääressä koko päivän. Voit myös investoida säädettävään jalkatukeen, joka auttaa pitämään jalkasi tuettuina työskennellessäsi tietokoneella tai kirjoittaessasi näppäimistöllä.

Työtuolin päivittäminen on yksi parhaista sijoituksista, joita voit tehdä ergonomisen työtilan luomisessa. Se ei ainoastaan paranna mukavuustasoa koko päivän ajan, vaan se auttaa myös vähentämään rasitusta keskeisillä alueilla, kuten niska, hartiat ja selkä – mikä parantaa viime kädessä yleistä tuottavuutta työpaikalla!

Valikoimastamme löydät myös laadukkaat ja kestävät pelituolit.