Lisävalot

Tutustu lisävalot osastoomme ja löydä autoosi sopiva lisävalo. Valikoimassamme on Arctic Bright ja Heed merkkiset lisävalot, jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi tuotteiksi vuosien varrella.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Lisävaloilla parannat näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä

Syksyn saapuessa päivät pimenevät ja keliolosuhteet vaikeutuvat huomattavasti. Pimeys, vesi- ja lumisateet asettavat aivan omia haasteita autoilijalle. Näkyvyys on välillä todella huono, vaikka monissa autoissa tänä päivän onkin hyvät kaukovalot. Silti joskus saattaa tuntua siltä, että lisävalolle olisi tarvetta. Näkyvyys on autoilussa kaiken A ja O ja siksi suosittelemmekin asentamaan autoon led-lisävalot. Lisävaloilla parannat näkyvyyttä huomattavasti.

Arctic Bright lisävalot Diileri.com-verkkokaupasta

Meidän valikoimastamme löydät laadukkaat Arctic Bright – lisävalot, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Arctic Brightin valikoimassa on malleja joka lähtöön aina edullisemmasta auton lisävalosta työkoneiden lisävalosarjaan.

Yksi suosituimmista malleistamme on lämmitettävällä lasilla oleva 120W lisävalo, joka pitää valon paneelin sulana kovassakin lumimyrskyssä ja pakkasessa. Niille, jotka haluavat huomaamattomamman mallin löytyy meiltä myös 60W Slim lisävalo,  joka on kooltansa näppärän pieni ja matala, jolloin auton ulkoasu ei juurikaan muutu, mutta silti valosta irtoaa valotehoa mukavasti.

Lisävalojen asennus

Lisävalot voidaan asentaa kaukovalojen rinnalle ja asennus on tänä päivänä suhteellisen mutkaton. Diileri.com myy lisävalojen lisäksi niille sopivia johtosarjoja sekä asennuskilpiä, jolloin asennus onnistuu kätevältä tee-se-itse autoilijalta näppärästi tai vaihtoehtoisesti voit jättää asennustyön alan ammattilaiselle.

Muista laki lisävaloja asennettaessa

Lisävaloja asennettaessa autoon on tärkeä muistaa, että auton omien kaukovalojen sekä lisävalon tai valojen yhteenlaskettu referenssiluku saa olla maksimissaan sata. Lisävalojen E-hyväksyntä kertoo niiden olevan tieliikenne hyväksyttyjä. Lisävalot tulee myös asentaa lain määrittelemällä tavalla oikealle sijoituspaikalle.

Lisävalot myös työkoneisiin

Diileri.comsta löytyy auton lisävalojen lisäksi myös led-lisävaloja työkoneisiin.  Esimerkiksi metsäkoneen kanssa keskellä pimeää metsää työskentely on monella tapaa haastavaa. Lisävalon avulla parannat näkyvyyttä, jolloin työn tekeminen tehostuu ja turvallisuuskin paranee. Meiltä löytyy työkoneille esimerkiksi kätevä Combo-setti, jolla saat lisätehoa työkoneeseen huokeaan hintaan.

Tilaa Diileri.comista lisävalot ja tarvikkeet autoosi tai työkoneeseen edullisesti vaikka suoraan kotiin toimitettuna.