Painepesurit

Clen- ja Powerplus-painepesurit järkihintaan nyt Diileri.com verkkokaupasta! Ovatko nämä painepesurimerkit jo tuttuja? Clen on kotimainen tuotemerkki ja erittäin laadukas painepesuri, josta löytyy kestäviä malleja niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Powerplussalta löydät laadukkaita painepesureita, joissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Painepesureissamme on nopea toimitusaika, joten pääset ripeästi itse asiaan. Turvalliset ja joustavat maksutavat tuovat varmuutta päätöksellesi. Jopa 30 vuorokauden palautusoikeus antaa aikaa tutustua tuotteeseen rauhassa.

Huom! Voit myös pyytää tarjouksen erikseen tuotteista.

Kiinteät painepesurit (4)

Kuumavesipesurit ja painepesurit ammattikäyttöön (17)

Polttomoottoripainepesurit (10)

Painepesurit kotikäyttöön (2)

Näytetään tulokset 1–30 / 34

Painepesurit kotiin ja ammattikäyttöön

Meiltä löydät painepesurin joka tarpeeseen. Etsit sitten edullista pesuria puutarhakalusteiden ja auton pesuun tai väkevää kuumapesuria työkoneiden pesemiseen, niin meiltä löytyy varmasti sopiva malli. On meillä valikoimassa vielä polttomoottorikäyttöisiäkin painepesureita, kun tarvitse painepesuria sellaisessa paikassa, jossa ei sähköverkkoa tai vesihanaa löydy.

Valitse painepesuri käytön mukaan

Painepesuri kannattaa valita tarkkaan käyttökohteen mukaan. Onko tarkoituksesi pestä satunnaisesti esimerkiksi puutarhakalusteita, vai tarvitsetko säännöllisesti pesuria terassin, auton tai työkoneiden puhdistamiseen? Painepesureita on paljon erilaisia, mutta jokaisella on oma käyttötarkoituksensa.

Älä tuijota pelkkää maksimi painetta, se ei kerro vielä totuutta!

Paineen lisäksi pitää katsoa mm. veden määrää, sillä mitä suurempi se on, sen nopeammin ja paremmin lika huuhtoutuu pois.

Pesurien hintaan vaikuttaa myös tarvikkeiden ja komponenttien valmistusmateriaali, paineletkun pituus yms.

Edullisissa malleissa pumppu sekä muut osat ovat monesti muovisia, paremmissa alumiinia tai terästä ja parhaimmissa messinkisiä.

Korkeapainepesuri – mihin se soveltuu?

Valikoimassamme on kylmävesipesureiden, ns. tavallisten korkeapainepesureiden lisäksi myös vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kuumavesipesureita. Myös kylmävesipesurit sopivat ammattikäyttöön. Korkeapainepesurilla puhdistuvat monenlaiset pinnat niin kotona, teollisuudessa, rakennuksilla kuin maataloudessa. Erittäin käytettyjä korkeapainepesurit ovat koneiden ja ajoneuvojen puhdistuksessa.

Clen kuumavesipesurit

Kuumavesipesurilla saadaan aikaan nopeasti hyvä lopputulos. Kun käytät pesussa kuumaa vettä, lika irtoaa nopeammin ja vaikeimmatkin liat irtoavat helpommin. Etenkin vaativassa käytössä, kuten maataloudessa, rakennuksilla ja teollisuudessa on väliä, millainen pesuri käytössä on ja millaisin ominaisuuksin. Lika voi olla lujaankin pinttynyttä, jolloin oikeanlaisten pesuaineiden, kuuman veden ja suuren vesipaineen avulla saadaan hyvä lopputulos. Clen-sarjan painepesuri on ammattikäyttöön tarkoitettu ja täyttää tehtävänsä erinomaisesti. Kaikissa on hyvät paineet, tehokas vedenlämmitin ja laadukkaat materiaalit.

Painepesurit ammattikäyttöön

Valikoimastamme löydät korkeatasoiset painepesurit ammattikäyttöön. Esimerkiksi Clen kuumavesipesureista löytyy valinnanvaraa. Sujuvaa työntekoa edesauttavat esimerkiksi hyvä huuhteluvoima ja paine, riittävä määrä letkua, kunnolliset isot pyörät ja tukeva työntöaisa! Kiinteä painepesuri on paras ratkaisu silloin, kun pesukohde on tiedossa ja käyttö on säännöllistä. Polttomoottorikäyttöinen painepesuri on hyvä valinta, kun vettä otetaan esimerkiksi kaivosta tai suoraan järvestä.

Painepesurit kotikäyttöön – ratkaisu terassin ja auton pesuun!

Kotikäyttöön tarkoitetuilla painepesureilla pidät auton ja terassin puhtaana. Esimerkiksi tehokkaalla 2200 W moottorilla varustettu Powerplus Promo painepesuri sopii kotiin ja mökille. Kotikäytössä mallin takuuaika on 2 vuotta.

Pikaopas painepesurin valintaan

Peset joskus puutarhakalusteet, mattoja, auton?

 •  Maks paine noin 130 bar
 • Vedenvirtaus noin 360 l tunti
 • Hintahaarukka 50 – 200 euroa

Peset säännöllisesti autoa, terassia ja eri piha-aluen kohteita kuten kivilaattoja yms.

 • Maks paine noin 140 bar
 • Vedenvirtaus noin 450 l tunti
 • Hinta 300 – 600 €

Peset jatkuvasti autoja ja sinun pitää saada erinomainen lopputulos nopeasti.

 • Maks painetta 160 bar
 • Vedenvirtausta 600 litraa tunnissa
 • Hintahaarukka 500 – 1500 euroa

Ammattikäytön pesuri esim. työkoneen, rekka-auton pesuun tai laaja-alaiseen pesuun. Valitse tehokas korkeapaine kylmävesipesuri tai kuumavesipesuri.

 • Maks paine 190+ bar
 • Vedenvirtaus 900+ litraa tunnissa
 • Hinta 1100 – 6000 euroa

Erikoispesurit äärimmäisiin pesu-urakoihin.

 • Painetta 300+ bar
 • Vedenvirtaus 1300+ litraa tunti
 • Hinta 10,000 – 12,000 euroa