Maastopyörät

Tarvetta maastopyörälle? Meiltä niitä saat. Tutustu maastopyörät valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva polkupyörä. Meiltä löydät Euroopassa valmistetut HEAD maastopyörät, perinteiset ja sähkömaastopyörät. Tutustu myös Sunspeedin malleihin, niissä yhdistyy erinomaisesti hinta-laatusuhde. Tilaa omasi ja ota polut haltuusi.

Maastopyörä - täydellinen yhdistelmä nopeutta ja kestävyyttä

Etsitkö pyörää, joka vie sinut kaupungin kaduilta metsäpoluille? Valitse maastopyörä. Maastopyörät tarjoavat tehokasta, kestävää ja nopeaa ajoa missä tahansa maastossa. Etsitpä sitten sopivaa polkupyörää leppoisaan matkaa varten tai adrenaliinia tuottavaan seikkailuun, maastopyörät tarjoavat jokaiselle jotakin.

Mitä tulee ominaisuuksiin, maastopyörät on varustettu leveillä renkailla, joustokeulalla ja levyjarruilla. Leveät renkaat tarjoavat lisäpitoa haastavilla pinnoilla, kun taas jousitushaarukat vaimentavat iskuja tien tai polun töyssyistä. Levyjarrut antavat ajajille paremman vauhdin hallinnan alamäessä. Näiden ominaisuuksien ansiosta maastopyöräilijät voivat ajaa missä tahansa maastossa itsevarmasti ja vaivattomasti.

Sen lisäksi, että maastopyörät ovat uskomattoman monipuolisia, ne ovat myös todella kestäviä. Niiden rungot on valmistettu kevyistä mutta vahvoista materiaaleista, kuten alumiinista tai hiilikuidusta, jotka kestävät vuosien kovaa menoa rikkoutumatta. Tämä tekee maastopyöristä täydellisiä niille, jotka haluavat investoida pyörään, joka kestää useita vuosia.

Jos etsit pyörää, joka on sekä nopea että luotettava, hanki maastopyörä! Leveillä renkailla, jousitushaarukoilla ja levyjarruilla se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset ajellaksesi missä tahansa maastossa.  Lähde ulos ja koe kahdella pyörällä ajamisen jännitys!

Diileri.comin verkkokaupasta löydät maastopyöriä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tutustu ja tilaa oma maastopyöräsi jo tänään.

Head-maastopyörät

Rakastatko kruisailua maastossa, tai olet kenties aikeissa aloittaa tämän villin harrastuksen? Jos olet tottunut maastopyöräilijä, tiedät jo hieman mitä hyvältä maastopyörältä voi ja kannattaa odottaa. Aloittelijoille kokosimme oheen tietoa, joihin kannattaa kiinnittää huomioita valitessaan sopivaa maastopyörää.

Diileri.com verkkokaupasta voit ostaa helposti näyttävät ja laadukkaat Euroopassa valmistetut HEAD-maastopyörät. Suoraan omasta varastostamme nopeasti toimitettuna. Löydät aikuisten ja lasten maastopyöriä luontopolku cruisailuun ja mäenlaskuun, cyclocross-fillaria maantielle ja hiekkatielle sekä myös sähköpyöriä, jotka vievät sinut kepeästi minne vain ja maailma on kuin ylämäkiä ei olisi.

Hyväksi havaittu pyörävalmistaja

HEAD valmistetaan Euroopassa Tsekissä Opavassa Novus Bikesin tehtaalla. Novus Bikes on valmistanut polkupyöriä yli 20 vuotta. HEADin lisenssillä pyöriä on valmistettu yli 7 vuotta. Suosittuja HEADin polkupyöriä myydään tällä hetkellä yli 30 maahaan. Merkki on erityisen tunnettu laskettelun ja tenniksen maailmasta, mutta myös sen valmistamat fillarit ovat saavuttaneet maailmalla mainetta ja kunniaa.

Toimimme Suomessa valtuutettuna jälleenmyyjänä – ja järkihinnoin tietenkin!

Diileri.com on valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja pystyy tarjoamaan täyden takuun polkupyörille. Meillä on omassa varastossa iso määrä erilaisia polkupyöriä aina maastopyöristä sähköpyöriin ja toimitamme ne nopeasti vaikka kotiinkuljetettuna. Olemme pyrkineet pitämään myös maastopyörin hinnat kohdillaan, myös maksutapamme ovat monipuolisia, jolloin saat maksueriä pilkottua tarvittaessa useampaan jaksoon.