Kuumavesipesurit ja painepesurit ammattikäyttöön

Kuumavesipesurit soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön. Kuumavesipesureita käytetään esimerkiksi maataloudessa ja teollisuudessa työkoneiden ja suurien alueiden pesemiseen. Korkea paine, suuri vedenmäärä sekä kuuma vesi irrottavat likaa todella tehokkaasti. Verkkokaupastamme löydät Clen kuumavesipesurit, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Tiesitkö, että Clen on kotimainen tuotemerkki? Tutustu mallistoon, tilaa tai pyydä tarjous!

Clen kuumavesipesurit

Clen kuumavesipesurilla lika irtoaa todella tehokkaasti. Kuuman veden ansiosta puhdistaminen käy paljon nopeammin kuin kylmällä vedellä ja pesuainetta tarvitaan vähemmän. Kuumavesipesurin edut kylmävesipesuriin verrattuna ovat mm. lyhyempi työaika, pienempi pesuaineen kulutus, parempi pesutulos ja nopeampi kuivumisaika.

Clen kuumavesipesurien ominaisuuksissa tai laadussa ei ole tingitty. Kaikki Clenin pesurit käyvät läpi tiukan valmistusprosessin.

Laadukas ja kestävä painepesuri ammattikäyttöön

Kuumavesipesuri on ammattikäyttöön suunniteltu laadukas ja kestävä tuote. Se on tarkoitettu erityisesti vaativiin puhdistustehtäviin ja sen avulla saat nopeasti ja tehokkaasti puhtaaksi kaikki erityisen likaiset pinnat. Kuumavesipesuria käytetään esimerkiksi maataloudessa, rakennusteollisuudessa ja muussa vastaavassa ammattikäytössä, jossa arvostetaan nopeutta ja tehokkuutta.

Kuumavesipesurin ominaisuuksiin kuuluvat mm. erityisen korkea paine sekä kuuma vesi. Näiden ominaisuuksien ansiosta pesuri poistaa pinttyneenkin lian tehokkaasti. Kuumavesipesurissa on myös kätevä paineensäätötoiminto, jonka avulla voit säätää painetta juuri sopivaksi erilaisille pinnoille.

Clen on laadukas merkkituote parasta hakevalle

Clen kuumavesipesuri on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tuotteet ovat erittäin kestäviä ja luotettavia käytössä. Pesureidemme hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin markkinoilla.

Pesurimme ovat suunniteltu ammattikäyttöön ja ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi maatalousyrityksille, teollisuuteen sekä rakennusalalle.

Kuumavesipainepesuri yrityksesi pihalle toimitettuna

Jos etsit laadukasta ja kestävää kuumavesipainepesuria kilpailukykyiseen hintaan, suosittelemme suomalaista Clen tuotemerkkiä.

Halutessasi voit valita maksutavaksi Klarna laskun tai osamaksun, joten sinun ei tarvitse huolehtia suuresta kertamaksusta. Kuumavesipesurit saa myös toimitettuna suoraan yrityksenne ovelle.

Valikoimastamme löytyy myös polttomoottorikäyttöiset painepesurit jotka eivät tarvitse verkkovirtaa eivätkä vesihanakytkentää.