Jääkiekkomaalit

Jääkiekkoilu on meille Diileri.comissa lähellä sydäntä ja siksi tuemme  nuorten jääkiekkoilua jatkuvasti. Meiltä löydätkin kaikille tuleville jääkiekkotähdille laukaisualustat ja jääkiekkomaalit lämyjen treenamista varten. Tilaa omasi jo tänään.

Olitpa sitten enemmän tai vähemmän tosissasi, niin meiltä löytyy jääkiekkomaalit moneen menoon. Kestävä, metallinen jääkiekkomaali sopii erinomaisesti niin jääkiekon pelaamiseen kuin muihinkin pallopeleihin. Jääkiekkomaalin virallinen koko on 183 x 122 x 75 cm, ja näitä löytyy valikoimastamme hyvin. Jos etsinnässä on pelkkä jääkiekkomaalin verkko, niin sekin sopii.

Minimaalista se alkaa...

Minimaali sopii mainiosti niin pienten lasten ensimmäiseksi jalkapallo- tai jääkiekkomaaliksi kuin vaikkapa sisäpallopelien viimeistelijäksi. Minimaalissa riittää haastetta myös isommille pelaajille – se sopii hyvin myös treenaajille, jotka haluavat keskittyä tekniikan hiontaan, syöttöharjoituksiin.

Vai vähän järeämpi Premium- tai Pro-malli?

Isportin Premium-jääkiekkomaali on hyvä perusmaali soveltuen hyvin monenlaiseen tähtäilyyn. Viralliset mitat täyttävä malli antaa sopivaa haastetta pelailuun. Teräsrunko, jonka saa näppärästi myös kasattua on selvää plussaa.

Pro-mallin jääkiekkomaali sisältää kaiken tarvittavan ja on virallisen maalin kokoinen (183 x 122 x 75 cm). Maalissa on hyvät suojaverkot, joihin ohilyönnit napataan – antaen samalla turvaa ympäristöön. Maalin kulmien tarkkuuspussit (ns. tarkkuusseinä) antavat haastetta innokkaille pelaajille. Kestävä metallirunko on varma valinta vuosien harjoitteluun.

Mistä uusi maaliverkko?

Kun verkko heilahtaa tarpeeksi monta kertaa, voi jossain kohtaa tulla ajankohtaiseksi sen uusiminen. Isport-sarjan jääkiekkomaalien maaliverkot ovatkin varsin kestävää laatua sillä ne kestävät hyvin niin sadetta kuin UV-säteitä – heti hetkessä uuttaa maaliverkkoa ei tarvitse hankkia!