Hakusessa uusi imuri? Diileriltä löydät imureita niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Valikoimassamme mm. erittäin suositut ja laadukkaat Numatic Henry imurit, jotka ovat suosittuja ympäri maailman, koska ne vain ovat hyviä ja voihan uniikilla hauskalla ulkonäölläkin olla jotain osaa. Löydät meiltä myös märkä-kuivaimurit ja erityisen vaarallisen pölyn imurointiin tarkoitettujakin imureita.

Tekstiilipesurilla matot, sohvat ja auton penkit puhtaaksi vaivattomasti

Tekstiilipesuri on erinomainen laite esimerkiksi mattojen, sohvien, tekstiilien ja auton kankaisten istuimien syväpuhdistamiseen. Ammattikäytössä tekstiilipesureita voidaan käyttää myös esimerkiksi hotellien kokkolattiamattojen ja linja-autojen istuimien puhdistamiseen.

Tekstiilipesuri toimii niin sanotusti painehuuhtelumenetelmällä, jossa laite suihkuttaa puhdistettavalle pinnalle veden ja pesuaineen seoksen, ja samalla kone imuroi kaiken lian pois säiliöönsä.

Tekstiilipesurin kanssa peseminen helpottuu huomattavasti sillä yksi ja sama laite hoitaa pesun, imuroimisen sekä kuivaamisen ja vieläpä erittäin tehokkaasti. Tekstiilipesurit soveltuvat tehokkaan syväpuhdistusmenetelmän takia erityisen hyvin allergikoille sekä kotieläintalouksille.

Diileri.comin valikoimassa on Vacmasterin hiljaiset, mutta tehokkaat sekä laadukkaat tekstiilipesurit, joista toinen on varustettu 20 litran säiliöllä ja toinen hieman suuremmalla 30 litran säiliöllä. Pesureita on helppo liikuttaa isojen pyörien ja tukevan työntökahvan ansiosta.