Kaiken tämän tarjoaa Diileri.com

latka

100 % Suomalainen

Diileri.com on kotimainen verkkokauppa, jonka toimisto sekä varastot sijaitsevat Suomessa. Asiakaspalvelua suomeksi, ei siansaksaa.

latka

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2019

Olemme palvelleet tuhansia asiakkaita ja suurin osa ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme sekä palveluumme. Lue arvosteluita.

latka

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille*

Tarjoamme ilmaisen toimituksen tilaukselle, jonka arvo ylittää 150 euroa ja kun kyseessä on sellainen paketti, joka voidaan toimittaa PostNordin noutopisteeseen, josta kipaiset hakemassa paketin itse vaikka kauppareissun ohella.

latka

30 vuorokauden palautusoikeus ilman selityksiä

Jos tuote ei miellyttänyt, voit palauttaa sen vielä 30 päivän jälkeen siitä päivästä laskien, kun tilaus on sinulle toimitettu. Emme vaadi palautukselle romaanin pituista selitystä, sen kuin palautat.

latka

hintalupaus

Vaikka pyrimme hinnoittelemaan tuotteemme alunperin kilpailukykyisesti, niin joskus saatat löytää tuotteen toisesta kaupasta edullisemmin. Kerro tästä meille ja tulemme vastaan hinnassa, jolloin säästät selvää rahaa.

latka

Turvallista ostaa

Käytössämme on Klarna kassa, joka tarjoaa monipuoliset maksutavat kuten verkkopankki, kortit, lasku, osamaksu ja mobilepay. Klarna on tunnettu maksupalveluntarjoaja, joka suojaa maksuyhteyden parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän lisäksi Klarna tarjoaa ostajan turvaa, joka pitää aina asiakkaan puolta.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita monilta eri merkeiltä ja kategorioilta. Olit sitten etsimässä työkaluja, sähköskoootteria tai kodin sisustustarvikkeita, meiltä niitä löytyy.

Toiseksi, tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Pyrimme pääsääntöisesti tarjoamaan tuotteet edullisemmin kuin perinteiset kivijalkaliikkeet tai muut verkkokaupat. Tämä tekee ostosten tekemisestä taloudellisesti järkevää sinulle.

Panostamme myös asiakaspalveluun. Meillä on ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi, joka auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa. Lisäksi meidän palautus- ja vaihto-oikeus on joustava ja helppo käyttää.

Lopuksi, meillä on myös useimmiten nopea toimitusaika. Pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman pian tilauksen tekemisen jälkeen, jotta asiakkaat saavat tuotteensa nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyseessä ovat esimerkiksi lahjaksi ostetut tuotteet tai tarve saada tuote käyttöön mahdollisimman pian.

Kaiken kaikkiaan meiltä saat laajan valikoiman tuotteita, kilpailukykyiset hinnat, hyvän asiakaspalvelun ja nopean toimitusajan. Olemme 100% suomalainen verkkokauppa ja Klarnan partneri, joten ostaminen on meiltä turvallista.