Kaiken tämän tarjoaa Diileri.com

latka

100 % Suomalainen

Diileri.com on kotimainen verkkokauppa, jonka toimisto sekä varastot sijaitsevat Suomessa. Asiakaspalvelua suomeksi, ei siansaksaa.

latka

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2019

Olemme palvelleet tuhansia asiakkaita ja suurin osa ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme sekä palveluumme. Lue arvosteluita.

latka

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille*

Tarjoamme ilmaisen toimituksen tilaukselle, jonka arvo ylittää 150 euroa ja kun kyseessä on sellainen paketti, joka voidaan toimittaa PostNordin noutopisteeseen, josta kipaiset hakemassa paketin itse vaikka kauppareissun ohella.

latka

30 vuorokauden palautusoikeus ilman selityksiä

Jos tuote ei miellyttänyt, voit palauttaa sen vielä 30 päivän jälkeen siitä päivästä laskien, kun tilaus on sinulle toimitettu. Emme vaadi palautukselle romaanin pituista selitystä, sen kuin palautat.

latka

hintalupaus

Vaikka pyrimme hinnoittelemaan tuotteemme alunperin kilpailukykyisesti, niin joskus saatat löytää tuotteen toisesta kaupasta edullisemmin. Kerro tästä meille ja tulemme vastaan hinnassa, jolloin säästät selvää rahaa.

latka

Turvallista ostaa

Käytössämme on Klarna kassa, joka tarjoaa monipuoliset maksutavat kuten verkkopankki, kortit, lasku, osamaksu ja mobilepay. Klarna on tunnettu maksupalveluntarjoaja, joka suojaa maksuyhteyden parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän lisäksi Klarna tarjoaa ostajan turvaa, joka pitää aina asiakkaan puolta.