Yleisesti

Onko minulla palautusoikeus? Kyllä on. Tarjoamme 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Voit palauttaa tuotteesi tai vaihtaa sen toiseen, jos et ole tyytyväinen. Syytä palautukselle ei ole pakko antaa emmekä vänkää asian suhteen sen enempää.

Miten palautan tuotteen? Ole yhteydessä asiakaspalvelu@diileri.com ja saat ohjeet palautusta varten.

Mitä tietoja tarvitsette minulta palautusta varten? Joko nimesi sekä sen mitä olet ostanut ja milloin, tilauksen numeron tai kopion tilausvahvistuksesta. Jos yhteystietosi esim. osoite, tilinumero yms. on muuttunut niin kerro siitä.

Mistä päivästä palautusoikeus lasketaan? Palautusoikeus alkaa siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Jos tuotteen vastaanottamisesta on kulunut yli 30 päivää, emme voi hyväksyä täyttä hyvitystä tai palautusta ollenkaan.

Palautuksen ehdot? Palautettavan tuotten tulee olla samanlaisessa kunnossa kuin sen saapuessa sinulle, eli täysin uutta vastaavassa.

Maksaako palauttaminen jotain? Takuunalaisten tuotteiden toimitus meille tai huoltoon on maksutonta. Jos haluat palauttaa ostetun tuotteen, perimme palautuksen loppusummasta toimituskulujen summan.

Onko kaikilla tuotteilla palautusoikeus? Tietyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja sellaisia ovat esimerkiksi hygieniatuotteet tai asiakkaalle erikseen räätälöidyt tuotteet sopimuksen mukaisesti, esimerkiksi Wood Art Finland lahjatuote, johon on kaiverrettu haluttu nimi tai muu teksti. Palautusoikeus ei myöskään koske tuotteita, jotka on selkeästi otettu käyttöön.

Noutamaton paketti

Noutamaton paketti ei ole hyvän tavan mukainen palautus. Näistä tulevat meille ns. tuplakulut ja tällöin perimme aiheutuneet toimitus- ja käsittelykulut. Posti ja matkahuollon paketeista minimissään 14,90€ ja rahtituotteista toteutuneen mukaan.

Reklamaatiot

Jos tuote hajoaa takuuaikana, se joko huolletaan tai vaihdetaan uuteen. Ole asiakaspalveluumme yhteydessä asiakaspalvelu@diileri.com tai soita 010-2011960 ja laitetaan asia kuntoon. Eri tuotteilla on hieman erilaiset käytännöt, mutta pääsääntöisesti huollettavat tuotteet toimitetaan maahantuojalle tai maahantuojan valtuuttamaan huoltoon, jossa ne korjataan tai vaihdetaan uuteen. Jos reklamaatio on lähinnä kosmeettinen ja halaut pitää tuotteen, niin voimme tehdä osahyvityksen kosmeettisesta viasta. Asiakaspalvelumme antaa sinulle ohjeet miten reklamoitavan tuotteen kanssa toimitaan.

Hyvitykset

1. Hyvitys prosesssi alkaa siitä, että tuote ensiksi palautuu varastollemme.

2. Palautunut tuote/tuotteet tarkistetaan, että ne ovat sellaisessa kunnossa kuin on sovittu.

3. Ilmoitamme sinulle, kun tuotteet on tarkistettu ja kun hyvitys on tehty. Jos tuotteet ovat myyntikelpoiset, niin teemme hyvityksen täysimääräisenä. Jos tuotteet eivät ole uutta vastaavaat, teemme osa hyvityksen tai emme hyväksy palautusta.

4. Hyvitys tehdään sille maksutavalle, jota verkkokaupassa on käytetty. Eli jos käytit verkkopankkia, rahat tulevat tilille. Jos käytit luottokorttia, hyvitys näkyy luotolla. Jos käytit esim. Klarna laskua, lasku mitätöidään. Jos ehdit jo maksamaan laskun Klarnalle, niin me emme palauta rahoja suoraan tilillesi vaan tässäkin tapauksessa hyvittäjänä toimii Klarna, mutta meidän toimeksiannosta.

Myöhästynyt hyvitys tai kateissa oleva hyvitys

Kun saat viestin, että hyvitys on tehty eikä hyvitys näy esim. seuraavana päivänä, voit kysellä tarkemmin sen tilasta maksupalveluntarjoajalta. Jos käytit maksutapana Klarnaa, niin kysy asiasta Klarnan asiakaspalvelusta. Jos muita maksutapoja kuin Klarnaa, niin Paytrail asiakaspalvelu voi antaa lisätietoja.

Tuotevaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, niin sekin onnistuu. Jos kallimpaan, teemme erotuksesta laskun, jos edullisempaan, niin teemme sinulle päin hyvitystä erotuksesta.

Toimituskulujen hyvitykset

Palautuskulut peritään hyvitettävästä kokonaissummasta. Esimerkki, ostit tuotteen joka maksoi 100€ ja toimituskulut olivat 4,90€, yhteensä 104,90€, palautamme sinulle 100€.

Ota aina kuitti palautuksesta, sillä jos paketti ei saavu perille syystä tai toisesta, niin kuitti on tarpeellinen kun paketin kulkua aletaan selvittelemään.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@diileri.com ja kysy, vastaamme 24 tunnin kuluessa.