Koti & Toimisto

Huonekalut, kahvinkeittimet, lihashuoltovasarat, valvontakamerat ja paljon muuta! Me Diileri.comissa haluamme tehdä ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Siksi tarjoamme myös Klarna osamaksun, joka mahdollistaa tuotteiden maksamisen erissä. Ja mikä parasta, meillä on vikkelä toimitus ja 30 päivän palautusoikeus, joten voit olla varma että saat juuri sen mitä haluat. Tervetuloa ostoksille.

Keittiöt (1)

Huonekalut (169)

Kassakaapit (7)

Kodinkoneet (23)

Sisustustarvikkeet (104)

Valaisimet (82)

Kotiin ja mökille kaikkea tarpeellista

Kotiin ja mökille - Huonekaluja, tekokasveja, valvontakameroita, pihakalusteita, lihashuoltovasara ja paljon muuta!

Onko sinulla kotona tai mökillä huonekaluja, jotka kaipaavat päivitystä? Tai haluaisitko lisätä vihreyttä sisustukseesi ilman huolta kasvien hoidosta? Entäpä tarvitsetko valvontakameraa turvaamaan omaisuuttasi tai uusia pihakalusteita rentoutumiseen ulkona? Kaikki nämä tuotteet ja paljon muuta löydät helposti diileri.comista.

Huonekalut ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Niiden avulla voit luoda juuri sellaisen tunnelman kuin haluat. Diileri.comissa on laaja valikoima erilaisia huonekaluja aina sohvista sänkyihin ja ruokapöydistä kirjahyllyihin. Voit valita mieleisesi tyylin modernista skandinaavisesta klassiseen maalaisromanttiseen.

Jos taas et ole viherpeukalo mutta kaipaat vihreyttä kotiisi, meiltä löydät myös tekokasvit eri kokoisina ja lajikkeina. Ne näyttävät aidolta kasvilta eivätkä vaadi hoitoa lainkaan! Voit sijoittaa ne esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tuomaan raikkautta ja eloa.

Turvallisuus on tärkeä asia niin kotona kuin mökilläkin. Valvontakamerat ovat erinomainen tapa varmistaa omaisuutesi turvallisuus. Diileri.comista löydät laadukkaat valvontakamerat, jotka ovat helppoja asentaa ja käyttää. Voit seurata kuvaa reaaliajassa puhelimestasi tai tietokoneeltasi.

Ulkoilu ja rentoutuminen ovat tärkeitä asioita myös mökillä. Pihakalusteet tekevät oleskelusta ulkona mukavampaa ja viihtyisämpää. Meiltä löydät erilaisia pihakalusteita aina aurinkotuoleista grillipihatakkaan asti. Voit valita mieleisesi tyylisen kalusteen, joka sopii juuri sinun pihaasi.

Lopuksi haluan mainita vielä yhden tuotteen, joka on ollut suosittu viime aikoina - lihashuoltovasaran! Tämän avulla voit hieroa lihaksiasi itse kotona tai mökillä ilman ammattilaisen apua. Lihashuoltovasara auttaa rentouttamaan lihaksia ja ehkäisemään kipuja sekä parantamaan verenkiertoa.

Kaikki nämä tuotteet saat nopeasti diileri.comista tilattuna suoraan kotiovellesi! Ja mikä parasta, voit maksaa ostoksesi Klarnalla, joka tarjoaa turvallisen ja helpon tavan maksaa ostokset. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tekemään ostoksia vaivattomasti!