Toimitustavat

Meidän paketteja kuljettaa Posti, Matkahuolto ja PostNord.

Voit valita kassalla mieluisan toimitustavan, joko lähimpään noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksen.

Isoja ja painavia tuotteita ei ole mahdollista toimittaa noutopisteelle vaan ne kuljetetaan aina ulko-ovelle. Tälläisiä tuotteita ovat esimerkiksi yli 100 kg painava työkaluvaunu tai sähköskootteri.

Nouda pakettiautomaatista tai noutopisteestä - Posti, PostNord, Matkahuolto

Kun valitset toimituksen pakettiautomaattiin tai noutopisteelle, toimitetaan se automaattisesti antamaasi toimitusosoitetta lähimpään mahdolliseen vapaaseen pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen esim. R-Kioskille tai lähikauppaan.

Kotiinkuljetus Posti, PostNord, Matkahuolto

Voit valita joko Postin, PostNordin tai Matkahuollon kotiinkuljetuksen. Osalle tuotteistamme ei ole mahdollista valita kuin vain jokin tietty toimittaja, joka toimittaa tuotteen kotiin ja tällöin et näe kasalla kuin yhden toimitus mahdollisuuden, johtuen siitä syystä, että kyseinen toimittaja on ylivoimaisesti edullisin toimittaja niin sinulle kuin meillekin.

 

Maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla kuten verkkopankeilla, kortilla, laskulla tai osamaksulla.

Verkkopankit

Osuuspankki, Nordea, S-Pankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma SP, POP Pankki, Revolut, Handelsbanken, Aktia, Ålandsbanken, N26, American Express, Eurocard, Jyske Kortti

Korttimaksut

Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express

Lasku ja osamaksu

Laskun ja osamaksun myöntää Klarna. Voit valita kuluttoman ja korottoman 30 päivän laskun tai pilkkoa maksun osiin, pisimmillään peräti 36 erään.

Kassallamme voit valita myös yrityslaskun, jos tilaat yritykselle.

Klarna maksutavat verkkopankki, lasku, osamaksu, mobilepay, visa, mastercard