Upeat ulkotulisijat ja pihatakat meiltä edulliseen hintaan. Tutustu malleihin ja löydä sinulle mieluisin ulkotulisija tuomaan tunnelmaa kesän illanistujaisiin. Toimitus jopa 2-4 arkipäivässä.

Luo tunnelmaa ja lämpöä pihallesi ulkotulisijan avulla

Ulkotulisija tai pihatakka on loistava tapa luoda lämpöä ja tunnelmaa niin kesäillan istujaisiin kuin talven kylmiin. Järjestät sitten juhlia tai vietät aikaa oman perheen kanssa rentoutumassa, takapihan takka tarjoaa upeaa tunnelmaa kaikkiin tilaisuuksiin.

Tässä muutamia vinkkejä täydellisen tunnelman luomiseen takapihallasi:

1. Valitse sinulle sopivin tulisija pihalle: Takapihan tulisijan tyylin tulee sopia pihapiirin yleisilmeeseen ja tuntumaan. Harkitse, haluatko klassisen tiili- tai kivimallin vai jotain nykyaikaisempaa, kuten tulikulhon tai tulisija/grilli yhdistelmän.

2. Valitse oikea paikka: Takapihan takka tulee sijoittaa turvalliselle alueelle, jossa ei ole lähellä herkästi syttyviä materiaaleja. Sijoita ulkotulisija palamattoman alustan päälle ja noudata aina valmistajan antamia ohjeita.

3. Lisää ympärille pihakalusteet: Varmista, että sinulla on runsaasti mukavia istuimia pihatakan ympärillä, jotta kaikki voivat rentoutua ja nauttia sen lämmöstä mukavasti istuen.

4. Valaistus pihatulisijan ympärille: Vaikka pihatulisijan liekit valaisevatkin ympäristöään voi silti liekkien hiipuessa tulla yllättävän hämärää iltaisin, joten kannattaa miettiä tunnelmallista valaistuksen järjestämistä ulkotulisijan ympärille.

5. Koristele ympäristö: Tarvikkeet, kuten sytytyspuilla täytetyt korit, tulisijatarvikkeet ja muut koriste-esineet, kuten kynttilät, voivat lisätä ulkotilasi visuaalista ilmettä ja tehdä siitä toiminnallisempaa ja tunnelmallisempaa.

Kutsuvan tunnelman luomisen ulkotilaan ei tarvitse olla vaikeaa – lisää vain pihallesi ulkotulisija! Nämä vinkit mielessäsi voit luoda lämpimän ja tunnelmallisen rentoutumisen paikan omalle pihamaallesi, jossa on mukava viettää aikaa niin ystävien kuin oman perheen kera.