Kyllästyttääkö kirveellä klapien teko? Hommaa halkomakone ja selkä kiittää. Meiltä löydät Scheppachin ja Timcon halkomakoneita, joilla saat tehtyä klapit jouhevasti ja mukavasti. Suosittelemme Scheppach HL760LS halkomakonetta, sillä siinä on mukana samassa paketissa tukeva jalusta ja se soveltuu kotitalouskäyttöön erinomaisesti eikä sitä ole hinnallakaan pilattu.

Halkomakoneet - Tehokasta ja vaivatonta puunhalkaisua

Halkomakoneet ovat ehdottomasti jokaisen puunhalkojan paras ystävä. Unohda raskas kirves ja väsyttävät hakkailut, sillä halkomakone tekee työn puolestasi nopeasti ja tehokkaasti. Olipa kyseessä sitten pieni mökkiprojekti tai suurempi polttopuiden valmistus, halkomakone on välttämätön apuväline.

Halkomakoneella puiden pilkkominen käy kuin tanssi – tai ainakin melkein! Voit unohtaa väsymykseen asti toistuvat iskut kirveellä ja keskittyä nauttimaan vaivattomasta puunhalkaisusta. Ja kun kone hoitaa homman nopeammin kuin silmänräpäys, saat enemmän aikaa muuhun.

Meiltä löydät Scheppachin ja Timcon halkomakoneet ja ei näitä koneita ole suotta kehuttu, sillä ne pystyvät halkaisemaan suhteellisen isojakin pöllejä vaivattomasti. Voit unohtaa turhat tauot ja keskittyä täysillä työskentelyyn, kun tiedät että halkomakone hoitaa homman kuin homman.

Mutta miten valita oikea halkomakone juuri sinulle? Ensinnäkin kannattaa miettiä, millaisia puita aiot pilkkoa. Jos tarkoituksesi on käsitellä lähinnä pienempiä puita mökkireissujen yhteydessä, riittää varmasti pienempi ja kevyempi malli. Mutta jos taas tarvitset konetta suurempien polttopuiden valmistamiseen, kannattaa panostaa hieman enemmän ja valita tehokkaampi vaihtoehto.

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Halkomakoneet ovat voimakkaita laitteita, joten niiden käyttöön liittyy aina riskejä. Onneksi markkinoilla on kuitenkin saatavilla monia malleja, joissa on erilaisia turvatoimintoja – esimerkiksi kaksikätinen käynnistys tai automaattinen pysähdytysmekanismi.

Joten jos kaipaat helppoutta, tehokkuutta, turvallisuutta ja monipuolisuutta puunhalkaisuun, harkitse ehdottomasti halkomakoneen hankkimista. Näillä koneilla saat homman hoitumaan nopeasti ja vaivattomasti.

Meiltä voit tilata halkomakoneen vaivattomasti vaikka laskulle ja maksaa sen myöhemmin tai pilkkoa maksun osiin. Tutustu ja tilaa.