Etsinnässä joutuisa klapikone järkevällä hinta–laatu-suhteella? Diileri.comista löydät Timco-pikahalkomakoneet, joilla työ käy joutuisaan.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tunteja ja tunteita säästävät klapikoneet

Etsinnässä joutuisa klapikone järkevällä hinta–laatu-suhteella? Diileri.comista löydät Timco-pikahalkomakoneet, joilla työ käy joutuisaan. Timcon 7 tonnin pikahalkomakone on noin 6 kertaa nopeampi kuin tavallinen klapikone, joten aikaa säästyy runsaasti. Valikoimassamme on myös Timcon polttomoottorikäyttöinen voimakas klapikone, jota voi vetää perässä ja käyttää sekä vaaka- että pystykäytössä. Näillä klapikoneilla teet nopeasti selvää jälkeä isommastakin pinosta puuta.

Miten Timco eroa tavallisesta klapikoneesta?

Timcon ratkaisut ovat tavallista klapikonetta ehdottomasti ketterämpiä. Kun ”tavallista” klapikonetta joutuu vartomaan, tekee Timcon pikahalkomakone selvää jälkeä nopeammin. Perusklapikoneet voivat tottuneissa käsissä tuntua melko jaarittelulta, joten Timco sopii sellaiseen menoon, jossa urakkaa riittää, ja jossa käyttöä kertyy jonkin verran. Toisaalta Timcon pikahalkomakone on järkiratkaisu myös ”tottumattomille käsille”, aina ei kannata tyytyä vähempään ja todeta hetken päästä, että tuollaisenkin olisin todellisuudessa tarvinnut. Tästä mallista on hyötyä niin kokeneille klapin tekijöille kuin vasta-alkajille.

Tällä vempeleellä säästät tunteja ja tunteita.

Nopeaa kyllä, mutta että myös turvallista ja ergonomista?

Timcon kevyempimallisessa klapikoneessa on sormia, silmiä ja muitakin ruumiinosia suojaava verkko, joka varmistaa turvallisen työskentelyn. Aina kannattaa kuitenkin olla varovainen, ja lukea vielä erikseen käyttöohjeet. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää halkaisupöytä, johon polttopuut ensin kulkeutuvat. Seuraava halkaisu työntää klapin pois halkaisupöydältä, eli klapit tippuvat hieman kauemmaksi kuin varsinainen työskentelyalue ja omat monot.

Sekä Timcon polttomoottorikäyttöisessä pikahalkomakoneessa että yllä mainitussa, kevyemmässä, jalkamallisessa versiossa työntövarren laukaisemiseen tarvitaan kahta kättä, joten alle sormet eivät jää. Työskentelykorkeus on sopivan tukeva myös vähän pitemmällekin työmiehelle tai -naiselle.

Klapikone polttomoottorilla – sopiva esimerkiksi mökkiolosuhteisiin!

Tarvitsetko mökille, kotiin tai maatalouteen lisäkäsiä? Timcon klapikone polttomoottorilla (((( https://www.diileri.com/tuote/timco-22t-61cm-polttomoottori-pikahalkomakone/ )))) on juuri sellainen mitä todennäköisesti kaipaat! Kun halkomakone hurisee bensalla, et myöskään tarvitse sähköä. Tällä voidaan tehdä savotta vaikka keskellä metsää. Käyttömahdollisuuksia lisää se, että halkomakonetta voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa, tarkoittaen käytännössä sitä, että klapikoneen ollessa pystyasennossa, ei puuta tarvitse nostaa pöydälle, vaan paksunkin pöllin työstö voidaan tehdä maassa.

Ja sitten saunaan!