Ovikatokset

Ovikatos on loistava lisä talon julkisivuun, tarjoten samalla käytännöllisen suojan sateelta, lumelta ja auringolta. Valikoimastamme löydät monia erilaisia malleja, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteiseenkin arkkitehtuuriin.

Palram – Canopia NANCY 1500 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 433,11 €.Nykyinen hinta on: 389,00 €.

Palram – Canopia NEO 1180 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 123,62 €.Nykyinen hinta on: 109,90 €.

Palram – Canopia NEO 2360 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 235,13 €.Nykyinen hinta on: 209,90 €.

Palram – Canopia NEO 3540 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 359,22 €.Nykyinen hinta on: 299,90 €.

Palram – Canopia SOPHIA 2150 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 788,82 €.Nykyinen hinta on: 649,00 €.

Palram – Canopia VEGA 2000 ovikatos

Alkuperäinen hinta oli: 814,23 €.Nykyinen hinta on: 619,00 €.

Ovikatokset - Tyylikästä suojaa sateelta ja lumelta

Tervetuloa tutustumaan upeisiin ovikatoksiimme! Ovikatos on loistava lisä talon julkisivuun, tarjoten samalla käytännöllisen suojan sateelta, lumelta ja auringolta.

Ovikatos on erinomainen tapa tuoda lisää tyyliä kotiisi. Valikoimastamme löydät monia erilaisia malleja, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteiseenkin arkkitehtuuriin. Olipa kyseessä sitten omakotitalo tai kerrostalo, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva ovikatos.

Ovikatoksessa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys. Se suojaa sinua ja vieraitasi sateelta ja lumelta, samalla kun se luo kodikkaan tunnelman sisäänkäynnille.

Mutta eikö ovikatos ole vain suojaa tarjoava rakennelma? Kyllä, mutta se voi olla myös paljon muuta! Voit koristella sitä erilaisilla kasveilla ja valaistuksella, luoden näin persoonallisen ilmeen kotisi sisäänkäynnille. Mikset asentaisi esimerkiksi valoketjuja tai led-valoja katokseen? Ne toimivat mainiona tunnelmanluojana illan hämärtyessä.

Ovikatoksen voi myös asentaa helposti itse! Saat mukaasi kaikki tarvittavat osat ja selkeät ohjeet asennusta varten. Sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen saadaksesi upean ovikatoksen kotisi ulko-oveen.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva ovikatos. Voit tehdä sen helposti verkkokaupassamme, jossa voit selailla eri malleja ja materiaaleja. Jos tarvitset apua valinnassa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Ovikatoksemme ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä on huomioitu myös pohjoisen talven haasteet. Voit siis olla varma siitä, että saat tuotteen, joka kestää aikaa ja säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen.

Nyt kun tiedät enemmän ovikatoksistamme, etkö haluaisi päivittää kotisi ilmettä? Ovikatos ei ole vain käytännöllinen suoja sateelta ja lumelta - se on myös tyylikäs lisä talosi ulkoasuun. Valitse oma suosikkisi ja anna kodillesi uusi ilme!

Tervetuloa ostoksille!