Pressutallit ovat yhä suositumpi vaihtoehto monille, jotka tarvitsevat edullisen ja kätevän talliratkaisun. 

Näiden kevytrakenteisten tallien etuja ovat muun muassa helppo pystytettävyys, edullinen hinta ja monipuoliset käyttökohteet. 

Pressutalli tarjoaa suojan niin erilaisille ajoneuvoille, työkaluille kuin muullekin omaisuudelle, ja se soveltuu myös tilapäiseen tallitarpeeseen tai tapahtumien aikaiseen säältä suojaamiseen.

Esimerkiksi Prohall kaarimallinen pressutalli soveltuu monenlaisten tavaroiden ja koneiden väliaikaiseen säilyttämiseen vuodenajasta riippumatta.

Miksi pressutalli voi olla juuri sinulle sopiva ratkaisu tallitarpeisiisi?

Mikä on pressutalli?

Pressutalli on kevytrakenteinen talliratkaisu, joka koostuu metallikehikosta ja vahvasta pressukankaasta. Se tarjoaa suojan erilaisille ajoneuvoille, työkaluille ja muulle omaisuudelle. Pressutallit ovat yleistyneet viime vuosina monien valitessa niitä edullisemman hintansa ja helpon pystytettävyytensä ansiosta.

Mitä on pressutallin edut ja käyttökohteet?

Pressutallilla on useita etuja verrattuna perinteisiin tallirakennuksiin. Ensinnäkin, se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon silloin, kun halutaan lisätilaa ilman suuria investointeja.

Toiseksi, pressutalli on erittäin helppo pystyttää ja purkaa tarpeen mukaan. Sen kevyt rakenne mahdollistaa sen siirtämisen eri paikkoihin tarpeen vaatiessa. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun esimerkiksi tilapäiseen tallitarpeeseen tai tapahtumiin.

Pressutallit suojaavat ajoneuvot ja muun kaluston

Pressutalleja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Ne tarjoavat suojaa autoille, moottoripyörille, veneille sekä traktoreille ja muulle maatalouskoneistolle. Lisäksi pressutalli voi toimia myös varastona tai työtilana esimerkiksi puutarhatöitä varten.

Lue lisää pressutallien monipuolisista mahdollisuuksista kotikäytössä.

Miten pressutalli pystytetään?

Pressutallin pystyttäminen on suhteellisen yksinkertaista, mutta vaatii kuitenkin tarkkuutta ja huolellisuutta. Ennen pystytystä on tärkeää valmistella alusta tasaiseksi ja tukevaksi. Tämän jälkeen metallikehikko voidaan asentaa paikoilleen ja pressukangas kiinnitetään siihen.

Huolto on myös tärkeää pressutallin pitkäikäisyyden kannalta. Säännöllinen puhdistus ja tarkastus auttavat estämään lian, lumen tai veden kertymisen rakenteisiin. Tarvittaessa pressukangasta voidaan myös korjata tai vaihtaa uuteen.

Prohall pressutallit pienkonesuojana